Zien! Het internet wordt gek over het geflirt tussen Harry Styles en Kendall Jenner in ‘The Late Late Show’

Print
Harry Styles en Kendall Jenner waren gisteren te zien in de ‘The Late Late Show’ die normaal door James Corden gepresenteerd wordt, maar het was de eerstgenoemde die de presentatie deze keer voor zijn rekening nam. Wat een heel awkward gebeuren kon worden – Harry en Kendall zijn namelijk ex-geliefden – draaide tegen alle verwachtingen uit op een staaltje puur geflirt. Neem daar nog bij dat de twee het spelletje ‘Spill Your Guts’ moesten spelen, waarbij je op een persoonlijke vraag moet antwoorden of iets walgelijk naar binnen moet zwelgen – en je hebt negen minuten televisie die je ab-so-luut niet mag missen!

Op het menu in het spelletje ‘Spill Your Guts’: 1000 jaar oude eggnog, kabeljauwsperma, stierenpenis, een gigantische scorpioen,… En dat tegenover ongemakkelijke vragen zoals ‘Rangschik de ouders in de Kardashian-Jenner clan van goed naar slecht’, ‘Welke liedjes gingen over Kendall in Harry’s laatste album?’ en ‘Wie is het meest hatelijke model in de business?’

 

KOURTNEY IS DE SLECHTSTE MOEDER

Bij de eerste vraag kreeg Kendall van Harry de heerlijk riekende eggnog voorgeschoteld. In het begin weigert ze nog te antwoorden op wie ze de beste ouder vindt in haar familie, maar het moment dat ze haar lippen aan het goedje zet, rolt de rangschikking als het ware van haar tong. “Ik wil eerst zeggen dat ze allemaal geweldig zijn.” Rob mag volgens haar de troon van beste ouder bestijgen. En dan komt het…. “En dan Khloé, Kim, Kylie en kourtney.” Auwtch!

Ook Harry krijgt een gelijkaardige vraag. Hij moet de solocarrières van zijn de voormalige ‘One Direction’-leden rangschikken en ramt het gigantische insect in zijn mond nog voor Kendall haar vraag kan afmaken.

Ook de rest van het vragenvuur is een waar genoegen om naar de te kijken. En over het geflirt tussen Harry en Kendall… Volgens ons is dit niet de laatste keer dat we de twee samen zullen zien.

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video