Vergeet millenial pink en trendy lilac, dit is volgens Pantone dé trendkleur voor 2020

Jani voelde het ongetwijfeld al in z’n kleine teen, maar het is het Amerikaanse kleurinstituut Pantone die ermee naar buiten kwam: de trendkleur van 2020. Terwijl onze garderobe, interieur en toilettas het afgelopen jaar in een koraalrood jasje werd gestoken, hullen we ons binnen enkele weken in een klassiekere kleur. ‘Classic Blue’ is the way to go in het nieuwe jaar, en wij gingen alvast op zoek naar manieren om de kleur aan je garderobe te introduceren.
Print

Na alle klimaatmarsen, kiescampagnes en andere crisismomenten kunnen we wel wat rust gebruiken. Pantone’s ‘Classic Blue’ is dan ook de perfecte tint om tegengewicht te bieden aan deze turbulente tijden. Het übertraditionele blauw zweeft ergens tussen lucht en zee en is elegant in al z’n eenvoud. “Het is een solide en betrouwbare tint waarop we altijd kunnen vertrouwen”, aldus Leatrice Eiseman, executive director van het Pantone Color Institute.

 

HOE DRAAG JE DIT BETROUWBAAR BLAUW?

Bang dat deze kleur jou niet staat? Hoeft niet, want ‘Classic Blue’ past perfect bij elk huidtype.

  • Wit, Zwart, beige, camel, grijs: het klassiek blauw geeft elke outfit een elegante upgrade.
  • Laat de kleur clashen met felgroene accessoires en je outfit zal een shot in de roos zijn!
  • Ben jij niet zo’n durver? Geen probleem, ga dan voor een ton-sur-ton look en het kan niet fout lopen.
  • Last, but not least: niet bang zijn, gewoon doen! Behalve als je van plan was blauwe Crocs aan te trekken. In dat geval heeft Jani een eitje met je te pellen. *wink wink*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Styleograph (@thestyleograph) op

 

Meest recente video's

Meer video