Friendzonen is zooo 2019! Deze datingtrends komen in 2020 op jou af

Print
Friendzonen is zooo 2019! Deze datingtrends komen in 2020 op jou af

Foto: Pinterest

De tijden waarin we ons liefdesleven in termen van 'gehuwd' of 'ongehuwd' konden samenvatten zijn al laaaaaaaang gepasseerd. De romantiek is er alleen maar ingewikkelder op geworden, net als het woordenboekje van de liefde. Ghosten en friendzonen ligt nu achter ons, maar deze nieuwe datingtrends komen rechtstreeks op ons af!

PROCRASTIDATING

Je stuurt al een tijdje met een knappe hunk op Instagram en toegegeven: hij heeft nog niet het bloed vanonder je nagels gehaald, dus het zou wel eens boyfriend material kunnen zijn. Jullie wachten allebei in spanning voor die heikele eerste date, maar wanneer de wat-gaan-we-doen-vraag eindelijk valt, komt er een antwoord uit het lijstje... 

- Het maakt me niet uit. 

- Jij kiest! 

- Ik zal er eens over nadenken. *van dit type hoor je dus nooit meer*

Welkom bij 'procrastidating'! Wanneer je iemand leuk vindt (of je doet alleszins oscarwaardig alsof), maar eens het eerste afspraakje in het vizier ligt, kan je jezelf er niet toe brengen om werkelijk een eerste date te hebben. Errruuugggggg herkenbaar. 

SLIP OF THE HUN 

We nemen het je niet kwalijk, maar jij goochelt met meerdere kandidaten op hetzelfde moment. Het gaat je vroeg of laat wel eens overkomen: je stuurt het bericht van José naar Pablo. Je probeert in allerijl nog die verwijderknop, maar Pablo is nu eenmaal non-stop online en heeft je berichtje "Je bent je tandenborstel vergeten" al lang gelezen. Auwch. 

MANIFESTDATION

De 'friiendzone with benefits' van het nieuwe millenium houdt in dat iemand heel duidelijk is over de louter seksuele doeleinden van een relatie, maar dat die wel maaaaanden en jaaaaaaaren blijft plakken. Friends with benefits ben je samen, maar manifestdation doet zich voor wanneer maar één iemand er zo over denkt. "Maar nee, ik ben hier echt alleen voor de seks, hoor" blijft de manifestdater volhouden, wanneer je een zelfgemaakt vijfgangenmenu voorschotelt om jullie jubileum te vieren. 

HOUSEPLANTED

Het nieuwe 'ghosting' is nog nét een tikkeltje lastiger dan plots geen berichtje meer krijgen van je Tindermatch. Je bent al gesetteld met iemand, maar de relatie is helemaal uitgedoofd. Jij blijft thuis wachten tot hij er eindelijk een punt achter zet. Hij zit ondertussen op café, de voetbal of in de stripclub. Je bent nog niet helemaal van de kaart geveegd, maar van dialoog, affectie en seks is er geen sprake meer. You've been houseplanted. Ren voor je leven. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video