Een tatoeage op deze plekken van je lichaam zal je de minste tranen kosten

Print
Een tatoeage op deze plekken van je lichaam zal je de minste tranen kosten

Foto: Imago

Weerhoudt die pijnlijke naald je ervan om je eerste tatoeage te laten zetten? Of heb je doodsangsten doorstaan toen je voor dat vlindertje op je vinger de hele tattooshop bijeen hebt gebruld? Een tatoeage laten zetten is geen pretje, maar je kan het wel nét iets dragelijker maken door zorgvuldig een plaatsje op je lichaam uit te kiezen waar veel vet onder zit. Wij lijsten voor je op waar je best laat prikken om de tattooshop zonder weenogen en naaldentrauma te moeten verlaten.

DE BILLEN

Als we denken aan flubbychubby vetjes denken we meteen aan onze achterbumper en gelijk hebben we! We horen je al denken: "Wie zet er nu een tattoo op zijn billen?", maar als je wegblijft van de "Frederic was here" kan een biltattoo eigenlijk heel cool zijn! 

DE BOVENARM

Ook hier bevindt zich nog een kwabje vet waar je gerust een naald in kan prikken zonder bijnadoodservaring! Een heel gegeerd plekje tegenwoordig is het stukje vel vlak boven je elleboog. 

DE NEK

Ook met een nektattoo kan je jezelf enkele traantjes besparen. Het is ook nog eens supermooi als je je haar opsteekt of korte lokken hebt! Probeer wel de nekwervel te vermijden, want daar is de huid weer een pak gevoeliger.

DE BOVENKANT VAN JE RUG

Dit lijkt op het eerste zicht niet je meest vettig stukje huid, maar toch is de bovenkant van je rug een verzachtend kussentje voor de naald. Vermijd wel de ruggenwervel en de oksels. Hier eindigen heel wat zenuwbanen waardoor je de prikjes net des te meer zal voelen! 

DE RIBBEN

De ribben zijn iéts pijnlijker dan bovenstaande alternatieven, maar het valt al bij al toch goed mee en even tussen ons gezegd: dit is ook het mooiste plekje voor een tatoeage. We hebben allemaal een laagje vet op onze ribben wat de pijn dragelijk maakt!

 

Meer over Tatoeages

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video