Eindelijk! Disney lost de eerste trailer van de live-actionremake van ‘Mulan’ en het is episch

Print
Zoals gewoonlijk bouwde Disney de nodige spanning op, maar hij is er eindelijk: de allereerste officiële trailer van de live-actionremake van ‘Mulan’! En wauw, ziet dat er opnieuw een pareltje van een film uit.

Disney heeft de smaak duidelijk te pakken als het om live-actionremakes gaat. Na Aladdin, De Kleine Zeemeermin, De Leeuwenkoning en Dumbo stond ook ‘Mulan’ op het lijstje. En daar kregen wij na lang wachten eindelijk de eerste beelden van te zien. Spectaculair is zoals gewoonlijk het kernwoord om de trailer te beschrijven.

 

HET VERHAAL

Wanneer de Chinese keizer beslist dat één man per gezin zich bij het keizerlijke leger moet voegen om het land tegen de noordelijke indringers te verdedigen, wil Hua Mulan, de oudste dochter van een gewonde krijger, haar vader helpen. Vermomd als een man, Hua Jun, neemt ze de plaats van haar vader in. In het leger wordt ze constant op de proef gesteld en moet ze haar innerlijke kracht benutten en ware potentieel omarmen om voor de tests te slagen. Het is een epische reis die haar zal transformeren in een ware krijger en haar vader trots zal maken.

En het belangrijkste nieuws van allemaal: de film wordt eind maart 2020 in de bioscoopzalen verwacht.

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video