Dit gek trucje gebruiken BV's om okselvijvers te bestrijden en wij testten het voor jullie uit

Print
Dit gek trucje gebruiken BV's om okselvijvers te bestrijden en wij testten het voor jullie uit

Foto: Pinterest

In een 'behind the scenes'-filmpje van De Slimste Mens ter Wereld onthullen Rik Verheye en Jelle Vossen het trucje dat Vlaams Hollywood gebruikt om niet met okselvijvers voor heel televisiekijkend Vlaanderen op het scherm te verschijnen. En het enige dat ze daarvoor nodig hebben ligt gegarandeerd bij jou in de badkamer.

Rik Verheye spreekt over "patches", een tactvolle woordkeuze om te vergoelijken dat beide mannen inlegkruisjes bij hun oksels plakken om aanstootgevende zweetplekken tegen te gaan. Wij wouden dit trucje dan ook meteen aan de strafste zweettest ter wereld blootstellen: een avondje boitten, dansvloerbezetting inbegrepen! 

Of de inlegkruisjes wonderen deden? Hoogstens voor het eerste kwartiertje. Eerlijk is eerlijk; als je een hele tijd onbeweeglijk stil zit - zoals wellicht het geval is in het quizprogramma - zijn inlegkruisjes een effectieve manier om geen oceanen onder je armen tevoorschijn te toveren. Voor een avondje uit of eender welke andere bewegingsvolle activiteit is het zeker geen aanrader, tenzij je graag verschijnt met verschrompelde inlegkruisjes die langs alle openingen van je kledij naar buiten komen piepen. 

Je kan het volledige filmpje hier bekijken. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video