Hebben! Deze 5 valiezen zijn een droom voor elke praktische globetrotter

Print
Hebben! Deze 5 valiezen zijn een droom voor elke praktische globetrotter

Foto: Beis

Tandenborstels met lange hoofdharen in verwikkeld, conditioner op je hele garderobe en drie kilo zand van je schoenenzolen op de bodem van je koffer. Een nachtmerrie die voor elke fanatieke reiziger bij elk tripje weer werkelijkheid wordt. Met deze praktische en georganiseerde koffers zal de aankomst op jouw droombestemming nooit meer stressy verlopen!

BEÍS 

Pretty Little Liars actrice Shay Mitchell heeft haar nieuwe roeping gevonden: een reisvriendelijke baggagelijn! Je mag er dus van aan dat deze koffers business woman bestendig zijn. Je krijgt niet alleen heel wat praktische opbergzakjes cadeau bij je koffer, maar er is ook een gewichtscontrole, erkend slot en zelfs een hendeltje om je beauty case of handtas aan te hangen. Deze valies is beschikbaar in twee kleuren: beige en zwart. 

THE NORTH FACE

Heb jij een avontuurlijk reisje in het vooruitzicht? Dan heb je er baat bij om voor een bagaggestuk te gaan dat waterbestendig is en tegen een stootje kan. Dit "onverwoestbaar" - ja, zo wordt die echt genoemd - exemplaar is een reuzekoffer van The North Face. Deze valies is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen en scoort voor een soft cover nog behoorlijk goed op praktisch en organisatorisch vlak. De koffer heeft één grote centrale ruimte voor kleren, maar voorziet ook heel wat kleinere compartementen om andere spullen in op te bergen. 

AWAY 

Deze stunner die je niet voor niets overal opduiken als best beoordeelde baggagestuk. Away komt met een hele lijn hard cover koffers die je in een heleboel verschillende kleuren kan bestellen - waaronder, jazeker, millenial pink en babyblauw -. Deze valiezen zijn razendpopulair omwille van hun groot volume en praktische indeling. Je kan je spullen bovendien veilig houden met een erkend vergrendelslot. 

TRAVELPRO

Deze koffer gaat misschien niet met de schoonheidsprijs naar huis, maar staat wel op nummero uno wanneer het op reisvriendelijkheid en tastruimte aankomt. Deze valies is de ultieme reisgenoot voor zij die 3 outfit changes per dag willen doen en door de luchthaven willen sjeezen aan twintig kilometer per uur. Aangezien je hier praktisch je hele inboedel mee kan verhuizen, zal je dankbaar gebruik maken van het erkende beveiligingsslot. 

DELSEY PARIS HELIUM AERO HARDSIDE LUGGAGE 

Deze koffer is uitzonderlijk schadebestendig en licht, al zal je sowieso geen beroep moeten doen op die zielige spiertjes van je, want gebruikers zijn dolenthousiast over de wieltjes, die blijkbaar al-les doorstaan. Het glossy design is vrouwelijk en de binnenkant is opgedeeld in compartementen die van het in- en uitpakken een plezier maken. Je hoeft ook niet te vrezen dat een luchthavenwerker binnenkort met je Jimmy Choo's rondloopt, want de koffer is verzegeld met een erkend slot! 

Meer over Reizen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video