Fancyshwancy! Deze originele feestoutfits zijn het perfecte alternatief voor het zoveelste kleedje

Print
Fancyshwancy! Deze originele feestoutfits zijn het perfecte alternatief voor het zoveelste kleedje

Foto: Pinterest

Tijdens de feestdagen willen we natuurlijk niet dat die ene persoon waar jij je voor uitdost meer aandacht heeft voor de kerstboom, het vuurwerk of de kalkoen met kroketjes dan voor jou. Je zou bijna gaan denken dat het dragen van een glitterjurk die je scoochiemoochie nét niet onthult en een decolleté tot aan je navel de enige weg is om die situatie te vermijden, maar niets is minder waar. Jouw melkflesbenen en ongeschoren zones kunnen gerust bedekt blijven zonder aan wow-effect in te binden en wel met deze feestoutfits!

1/ RUFFLE TOP 

Less is definitely not more, want een ruffle top met glitter, polka dots en meer franjes dan Lodewijk XIV is perfect geschikt om de feestdagen mee door te komen. Als je in de late uurtjes nog plant om de dansvloer onveilig te maken, raden we een lichte variant aan. Blijf je in de schaduw van je kerstboom vieren, dan is een ruffle trui een aanrader! 

2/ BODY

Een body - onze voorkeur gaat uit naar kant - is supersexy, maar kan ook heel classy gedragen worden met een los hemd of een baggy trui. Afwerken doe je met wat blingbling rond je hals!  

3/ BROEKPAK

Heel dansvriendelijk en iiieeeetssss minder plasvriendelijk is het broekpak. Een velvet jumpsuit straalt tijdens de feestdagen alle juiste vibes uit! Je combineert dit stuk met een zo hoog mogelijke hak, maar blijf wel realistisch: jij wil geen muurbloempje worden, dus dansen tot in de vroege uurtjes moet haalbaar blijven! 

4/ CO-ORD

Co-ords zijn onmisbaar in jouw feestgarderobe en wel om deze reden: ze zijn classy, je maakt ze zo casual of sexy als je zelf wil en na de feestdagen kan je het pakje waarin je al je nieuwjaarszonden hebt beleefd gewoon weer aantrekken voor een werkdagje! 

5/ SEE-THROUGH

Het heeft Jani al bloed, zweet en tranen gekost om de mensheid te doen inzien dat sexy niet noodzakelijk gelijk is aan bloot! Een see-through bloesje is de perfecte hoeveelheid 'bloot' en sexy zonder andere feestgangers te moeten shockeren. 

6/ FLARED PANTS

Met deze ABBA-broeken voel jij je ongetwijfeld de 'dancing queen' op het toneel. Je kan er perfect je hele choreografie zedelijk mee afronden. Je combineert deze broek met een kanten crop top, een wollen trui of een body! 

7/ MINIJURK MET OVER-KNEE BOOTS

Als je écht genoodzaakt bent om die overdreven dure minijurk van vorig jaar nog eens te recycleren kan je dat doen door er over the knee boots onder te dragen! Uit-er-aard hebben we het dan over de glitterversie! Du-uh! 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video