Woehoew! Er komt een opvolger voor de alom bekende telenovelles ‘Sara’, ‘Ella’ en ‘LouisLouise’

Print
Woehoew! Er komt een opvolger voor de alom bekende telenovelles ‘Sara’, ‘Ella’ en ‘LouisLouise’

Foto: VTM

Een sprookje in een modern jasje gewikkeld en een Vlaamse cast. Meer had VTM destijds niet nodig om dagelijks duizenden kijkers aan de tv gekluisterd te krijgen. Denk maar aan het succes van de telenovelles ‘Sara’, ‘LouisLouise’ en ‘Ella’. En we hebben goed nieuws, want de zender bevestigt dat er een opvolger in de maak is!

“Ja, er komt een nieuwe Vlaamse telenovelle. Omdat we jongeren een opvolger willen geven van ‘Sara’, ‘Ella’ en ‘David’. Een nieuwe reeks, geschoeid op het klassieke recept: een modern sprookje, een fijn liefdesverhaal, in de vorm van een eindige soap”, vertelt creatief directeur Davy Parmentier in Het Laatste Nieuws. “We hebben de voorbije maanden met heel wat partijen samengezeten. Uiteindelijk zal productiehuis De Mensen, bekend van ‘Spitsbroers’, ‘Beau Séjour’ en ‘Undercover’, voor ons een nieuwe telenovelle ontwikkelen.” Verder bevestigt Davy dat het scenario momenteel geschreven wordt en casting aan de gang is. De opnames zijn gepland voor volgend jaar.

De heuglijke beslissing van VTM is echter geen toeval. Een decennia na het succes van de reeks, is ‘Sara’ nog steeds het tweede beste bekeken programma op de VTM GO-app. En dat met maar liefst 3,5 miljoen views! Ook ‘LouisLouise’ en ‘Ella’ krijgen aardig wat clicks. De moderne sprookje scoren vooral goed bij jongeren tussen de 15 en 24 jaar.

Over wat de nieuwe telenovelle zal gaan, en welke acteurs reeds gecast zijn is nog niet bekend.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video