Wait, what?! Haalde VIER zonet een Mollenstreek uit en verklapten ze de locatie van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’?

Print
Wait, what?! Haalde VIER zonet een Mollenstreek uit en verklapten ze de locatie van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’?

Foto: VIER

Ons favoriete programma is nog lang niet in zicht, maar met één simpele trailer weet VIER ons meteen weer in mollenmodus te krijgen. De zender loste gisteren een trailer van een nieuw programma ‘Lion Marked Legend’, maar volgens fans zou het gaat om een eerste tip omtrent het komend seizoen van ‘De Mol’. En die tip is geen kleintje, want het zou meteen de locatie vrijgeven. Spannend!

Mollenjagers zijn zeker van hun stuk: er komt geen serie die ‘Lion Marked Legend’ heet, het is een duidelijke hint naar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’. Want wie de letters van de zogezegde serie door elkaar haalt, krijgt als resultaat ‘De Mol Griekenland’.

 

Verder merkten ook enkele fans op dat Gilles De Coster achter het gladiatormasker zit. En dat is nog niet alles, nee. De tekst van de trailer zou overduidelijk verwijzen naar ‘De Mol’. Zo klinken er quotes als ‘er is een verrader onder ons’, en wordt ook nog eens het deuntje van ‘De Mol’ afgespeeld tijdens de laatste seconden, al dan niet lichtjes getweakt. Gegokt wordt ook dat de figuranten in de trailer de kandidaten zijn.

Hoe dan ook, wij zijn er klaar voor! Helaas is het nog even wachten op een precieze uitzenddatum.

 

Meer over De mol

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video