OH, WAUW! 5 hacks voor een spetterend goed orgasme

Print
OH, WAUW! 5 hacks voor een spetterend goed orgasme

Foto: Johannes Worsoe Berg

Toen de vrouw werd geschapen kregen we een clitoris die barst van de zenuwuiteindes. Daarvoor mogen we Onze Lieve Heer dankbaar zijn, want het stelt ons in staat om - in tegenstelling tot onze mannelijke wederhelft - meerdere orgasmes te krijgen. Leuke gadget die gevoelige clitoris, maar ze zijn ons aan de kassa wel vergeten te vertellen dat wij heeeeeeeeeel wat meer moeite zullen hebben om überhaupt een gekrulde-tenen-momentje te bereiken. Gelukkig kennen we ondertussen een paar kleine kneepjes van het vak om de vloek van Moeder Natuur te omzeilen!

1/ HOUD JE ONDERBROEK AAN 

Al is het maar voor even. Je hoeft niet meteen alle kleren van je lijf te rukken om huid-op-huid contact op te zoeken, want het stofje van je onderbroek zorgt voor een zachte wrijving die ook echt leekkkeeeuuuuurrrrr aanvoelt. 

2/  SCHRIJF HET ALFABET OP JE CLITORIS

Je hoeft echt niet als een specht op je G-spot te hameren tot je klaarkomt. Varieer met de druk die je geeft, de snelheid waarmee je prikkelt en de plaats waar je dat doet. Probeer bijvoorbeeld eens het alfabet te schrijven en zie hoe dat voelt! 

3/ LAAT JE SCHAAMLIPPEN NIET IN DE STEEK

Je kleinste schaamlippen en vaginamond zijn verbonden met je clitoris, dus geef hen ook wat aandacht! Streel en masseer naar hartelust, maar doe dat op een groter territorium dan enkel het deugddoend knobbeltje! 

4/ INVESTEER IN EEN VIBRATOR

Zelfgeklopt ijs is smaakvoller, zelfgemaakte koekjes zijn lekkerder en zelfgebakken taart is beter. In de keuken wint jouw fysieke arbeid het misschien van de machinerie, maar dat hoeft in de slaapkamer helemaal niet zo te zijn. Met een vibrator heb je altijd prijs! 

5/ HOUD HET GEVOEL VAST

Hoogtepunt bereikt? Laat dat zalige gevoel dan nog even nazinderen. Dat doe je door de palm van je hand op je grote en kleine schaamlippen te leggen, net na het orgasme. Je zal de heerlijke sensatie extra goed voelen! 

Bron: Smilemakers

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video