Make-up trends 2020! 10 looks die je in de vingers moet hebben vóór het nieuwe jaar

Print
Make-up trends 2020! 10 looks die je in de vingers moet hebben vóór het nieuwe jaar

Foto: Pinterest

Een glazen bol heeft JaniTV nóg niet, maar wat we wel hebben is een Instagram-account en wanneer het op make-up aankomt is dat eigenlijk minstens zo goed en zelfs beter. Deze looks verschenen al op de voorgevels van enkele celebs en make-upgoeroes, maar beloven in 2020 ook op jouw snoet te staan!

GEKLEURDE MASCARA 

Die pikzwarte mascara van jou mag je om klokslag twaalf van het oude jaar door de afvoerbuis van de wc shassen. Diepblauwe, felroze en witte mascara's maken in 2020 hun entree en óf wij er fan van zijn! 

 

FULL PINK

Millennial pink gaat een tweede leven krijgen. Vanaf 1 januari koop je geen zetels en keukenservies meer in je favoriet tintje, maar hang je je gezicht ermee vol. En het resultaat is sprookjesachtig mooi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

 

FLOATING EYELINER

Waarom plak jij die eyelinerstreep altijd vast aan je wimperlijn? Jouw oogleden kunnen net zo goed met een streepje! Je kan simpelweg de contouren van je oog volgen, maar eerlijk gezegd volstaat elke streep in elke richting om van deze look een succes te maken. Plus: je hebt eindelijk een goed excuus voor je eyelinerpoging die door jouw spastische vingers weer eens aan je wenkbrauwlijn is geëindigd! Fantastisch, toch? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door halsey (@iamhalsey) op

 

WATERCOLOR

Een watercolor look is zacht, jong en speels. Het geeft kleur aan je gezicht zonder de clown in jezelf naar boven te halen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FUTURE NOSTALGIA 2020 ???? (@dualipa) op

 

PASTEL EYELINER

Move over, neon eyeliner! Pastel eyeliner zal in 2020 de podiumplaats overnemen! Wil je wat kleur op je façade brengen zonder té hard van stapel te lopen, dan is deze make-uptrend jouw go-to

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

ZEEMEERMINNENVEL

Een ombre van roze naar aquablauw in een glitteroogschaduw is al wat je moet weten om deze look tot een goed einde te brengen. Vergt misschien wat oefening en een bezoekje aan je parfumerie, maar hé je hebt nog een maand de tijd dus laat dat de pret niet bederven! 

 

DIAMANTEN

Voor de gevorderden die al eens graag compleet, volledig, absoluut, radicaal over de top gaan blijft deze trend, die in 2019 al vrij populair was, lekker hangen. Voor de twijfelaars kan het helpen om klein te beginnen met één diamantje en geleidelijk aan op te bouwen tot heel je gezicht onder de diamanten zit. You'll love it. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CrystalEYEzed?? @xtina @robsalty @zoeygrossman @karenclarkson @jessy_cain_style @etienneortega

Een bericht gedeeld door E T I E N N E (@etienneortega) op

 

YELLOW

Verrassend, gemakkelijk en helemaal nieuw is de gele oogmake-up die we op bekende gezichten zien opduiken. Hoewel gele oogschaduw op heel je ooglid zeker ook niet mis zou zijn, gaan de meeste celebs voor een geel accent in de binnenste ooghoek! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ??

Een bericht gedeeld door Kylie ♥? (@kyliejenner) op

 

SUBTIELE LIP STAIN

Het is over en out met overlining en drie lagen lippenstift met vijf lagen lippenpotlood. Volgend jaar willen je lippen een hint van een zachte, dromerige kleur. En daar ga je zelf ook geen spijt van krijgen, want deze lip is zo onderhoudsvriendelijk dat je all out kan gaan met die nieuwjaarskus zonder er nadien als de Joker bij te lopen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ZHALKO (@zhannamua) op

 

RODE SMOKEY

Vandaag is rood... de kleur van jouw oogleden! De smokey eye kunnen we natuurlijk niet helemaal verbannen uit de make-upbijbel, maar we blazen de zwarte of bruine smokey nieuw leven in door deze in een felle kleur te zetten. En wat is er feller dan felrood? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MAKEUP ARTIST & BUSINESS COACH (@katiewinklermakeup) op

 

Meer over Make-up

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video