Heerlijk! Kim Kardashian deelt levensgeheim met fans: zo moet je M&M’s eten

Print
Heerlijk! Kim Kardashian deelt levensgeheim met fans: zo moet je M&M’s eten

Foto: Isopix

Kim Kardashian mag op tv dan wel altijd blaadjes sla in haar mond proppen, de realityster is natuurlijk ook maar een mens van vlees en bloed – en botox – en kan dus ook niet àltijd weerstaan aan de geneugten van chocolade. Meer nog, ze besloot zelfs haar levensgeheim te delen met haar fans. Want volgens Kim eten we M&M’s al ons hele leven verkeerd. En haar lifehack is eigenlijk geniaal!

Lifehacks zijn altijd welgekomen, zeker als ze te maken hebben met eten, en meer bepaald chocolade. Zo heeft iedereen wel een bepaalde manier om bijvoorbeeld Kinder Bueno of ander snoepgoed te verorberen. En dat is niet anders bij de groten der aarde. Kim Kardashian eet haar M&M’s namelijk op een heel specifieke manier, dat deelde ze op Twitter.

 

Terwijl wij M&M’s rechtstreeks uit de zak in onze mond gieten, geeft Kim ze een half minuutje in de microgolfoven. Dat maakt dat ze aan de buitenkant lekker krokant blijven, maar de chocolade binnenin wel supersmeuïg wordt. In het filmpje drukt ze dan ook enkele M&M’s plat om haar punt te maken. Met succes, want vanaf nu vliegen de gekleurde bolletjes ook de microgolfoven in!

Meer over food

Meest recente video's

Meer video