Adios winterblues! Onze favoriete resorts voor een dagje wellness met vriendinnen

Print
Adios winterblues! Onze favoriete resorts voor een dagje wellness met vriendinnen

Foto: Instagram | waer_waters

Dé manier om die winterblues van je af te schudden en tegelijkertijd wat quality time met je vriendinnen door te brengen? Een dagje wellness natuurlijk! Een plons in het zwembad, roddeluurtje in de jacuzzi en lekker uitzweten in de sauna. Wij zochten zeven wellness resorts bijeen, jullie moeten enkel nog een datum prikken.

 

1. WAER WATERS

Een bezoekje aan Waer Waters in Groot-Bijgaarden en je bent meteen gewapend tegen de kou en helemaal opgeladen voor die gure winterdagen. Dit wellness resort is de perfecte plek om even de pauzeknop in te drukken en je lichaam en geest te ontspannen.

www.waerwaters.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Waer Waters Resort (@waer_waters) op

 

 

2. WU WEI

De renovatie van een industrieel pand zorgde ervoor dat Kortrijk de place to be is voor een ware wellnessbeleving. Wu Wei gaat prat op authenticiteit. Geen toeters en bellen, maar wellness waarvoor het ooit is uitgevonden. Een ganse dag genieten doe je hier al voor nog geen 40 euro per persoon.

www.wuwei.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wu Wei - The Art Of Wellbeing (@wuwei_kortrijk) op

 

 

3. THERMAE

Thermae Grimbergen is een groene oase op een steenworp van Brussel. Strakgespannen zenuwen worden in dit resort zo slap als een koordje. Ontspanning heeft hier duidelijk de bovenhand, en dat kan ook niet anders in een kuuroord met meer dan 20 jaar ervaring.

www.thermae.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thermae.com (@thermaecom) op

 

 

4. VILLA AQUA

Wil je een weldadige pauze inlassen, dan ben je aan Villa Aqua in Oostende aan het juiste adres. Heerlijk uitwaaien aan zee, om daarna terug op te warmen in één van de sauna’s, het cocooningbad of de whirlpool. Afsluiten doe je door te ‘wijnen-wijnen’ in de bistro van het resort. Maar niet zonder eerst te genieten van een deugddoende massage uiteraard!

www.villa-aqua.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Villa Aqua (@villa_aqua_oostende) op

 

 

5. LITHIUM

Wil je er een weekendje tussenuit knijpen, dan is je lijstje niet volledig zonder Lithium. Deze bed & breakfast op de rand van Mechelen heeft alles in huis om er nooit meer weg te willen. Naast vier suites die je het liefst je eigen stekje zou willen noemen, kun je er uren vertoeven in het wellnessgedeelte. En dan hebben we het nog niet gehad over het privébos waar je heerlijk in kunt verdwalen.

www.lithium.eu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lithium Bed Zen Breakfast (@lithium_bedzenbreakfast) op

 

 

6. DOLCE LA HULPE

Ook Dolce La Hulpe biedt je het perfecte excuus om man en kinderen even op hun eentje te laten. Met de Cinq Mondes Spa die het hotel huisvestigt, ligt de lat meteen hoog. Een indrukwekkende 800 m² aan wellnessfaciliteiten garandeert ontspanning van het hoogste niveau.

www.dolcelahulpe.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dolce La Hulpe Brussels (@dolcelahulpe) op

 

 

7. HEZEMEER

Last, but not least is Hezemeer in Laakdal. De naam klinkt ongetwijfeld bekend in de oren bij fervente wellnessers. De houten hutjes, stomende zwembaden en indrukwekkende zoutsteensauna passen perfect in het plaatje winter wonderland.

www.hezemeer.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hezemeer (@hezemeer) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video