BLACK FRIYAY! Bij deze webshops vind je (vandaag) de beste deals!

Print
BLACK FRIYAY! Bij deze webshops vind je (vandaag) de beste deals!

Foto: Marie Claire

Black Friday en Cyber Monday zijn de online variant van een outlet waar aan haren wordt getrokken, in armen wordt gebeten en aan tepels wordt gedraaid om toch dat ene designerstuk met legendarische korting te bemachtigen. Gelukkig zal jij vanachter je scherm niet met een kale plek, tandafdruk of pijnlijke tepels achterblijven, maar de war zone is minstens even meedogenloos. Het is dus een kwestie van voorbereiding en strategische organisatie. Wij helpen jou elke dag rechtstreeks richting de allerbeste deals op het wereldwijde web!

OPGELET: DIT ARTIKEL WORDT GEÜPDATET! 

 

ONLINE WINKELS

ZALANDO

Vandaag scoor je bij Zalando tot 70% korting op partylooks! Van perfecte timing gesproken! 

ASOS

ASOS  gaat vandaag al all out met een korting van 25% op alle - we herhalen: ALLE - aankopen met de code 'BIG25'!

SARENZA

Bij Sarenza kan je tot 70% korting krijgen op je nieuw paar schoenen! 

NA-KD

Op de website van NA-KD krijg je 30% korting op al je aankopen met de code 'BLACKWEEK'! En ze voegden er nog een extra korting aan toe, want gedurende 48 uur krijg je 40% korting op alle jassen!

LOAVIES

Op Loavies kan je vandaag van 50% korting genieten op alle swimwear. Paraderen op het strand lijkt nu misschien een ver-van-mijn-bed-show. Als een bikini-aankoop in het putteke van de winter jou een beetje een onwennig gevoel geeft, zit er maar één ding op: een ticket naar de zon boeken!

URBAN OUTFITTERS

Urban Outfitters doet zowel online als in de winkels een wel heel aantrekkelijke deal: als je één stuk koopt krijg je het tweede stuk aan 50%! 

MISSGUIDED 

Bij Missguided krijg je vandaag tot 50% korting op... ALLES! Studenten mogen ook nog eens van een extra 10% korting genieten!

 

HIGHSTREETKETENS

H&M

Vandaag in de aanbieding bij H&M: tot 50% korting op alle jassen en mantels! 

ZARA

Ook winkelketen Zara is in een gulle bui. Ze breidden hun 'special offers' rubriek drastisch uit en je kan er grote kortingen binnenhalen! 

VICTORIA'S SECRET

Victoria's Secret doet tientallen aanbiedingen in de aanloop naar Black Friday. Vandaag geldt de actie: 'Buy 1, get 1 free'! Ook krijg je een tote bag cadeau als je winkelmandje meer dan 75$ waard is! Wil je ook een zacht roze dekentje scoren? Dan moet je een bestelling plaatsen van minimaal dan 150$. Peanuts. 

&OTHER STORIES

De categorie 'promoties' bij & Other Stories breidt uit met de minuut! 

LEVI'S

Bij Levi's kijken ze niet op de euro deze week: je kan alles kopen met 30% korting! 

NIKE

Op de webshop van Nike krijg je uitzonderlijk 30% extra korting bovenop de items die al afgeprijsd waren! 

 

 

 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video