Watskeburt? Justin Timberlake werd hand in hand gespot met deze ‘Shadowhunters’-actrice

Print
Watskeburt? Justin Timberlake werd hand in hand gespot met deze ‘Shadowhunters’-actrice

Foto: Isopix

Justin Timberlake mag dan wel gelukkig getrouwd zijn met Jessica Biel, toch werd de zanger afgelopen weekend hand in hand gespot met zijn tegenspeelster in de film ‘Palmer’. Meer nog, want op de foto’s die gemaakt werden van het duo, is er ook geen spoor van Timberlakes trouwring.

Justin Timberlake (38) kennen we vooral uit onze Spotify-afspeellijsten, maar de zanger deinst er niet voor terug nu en dan eens voor de camera te kruipen. Zo speelt hij bijvoorbeeld mee in de film ‘Palmer’, waarin hij een rugbyster vertolkt die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Alisha Wainwright (30) speelt zijn ‘love interest’ in de film. Maar dat zou naast de set ook wel eens het geval kunnen zijn…

Zo werden de twee samen op een balkon van een bar in New Orleans gespot. Op de foto’s zien we de hand van Alisha op Justins been liggen. Maar ze houden ook elkaars hand vast op een ander kiekje. Volgens een getuige hadden de twee het duidelijk naar hun zin. Ze zouden rond middernacht ook samen vertrokken zijn.

 

Geen vuiltje aan de lucht, meent een andere getuige. “Ze waren omringd door een grotere groep, allemaal collega’s van op de set. Bovendien waren ze in het openbaar en wist Justin dat de pers hem kon spotten. Zo zou hij nooit een breuk met zijn vrouw bekendmaken. Volgens mij is er niets meer aan de hand dan een onschuldige vriendschap.”

Zowel Justin als Jessica Biel hebben nog niet gereageerd op de foto’s. De twee stapten in 2012 in het huwelijksbootje en hebben samen een zoontje van vier, Silas.  

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video