Oh boy! Er is opnieuw een fotoshoptrend op Instagram, en het is één van de bizarste tot nu toe

Print
Oh boy! Er is opnieuw een fotoshoptrend op Instagram, en het is één van de bizarste tot nu toe

Foto: Shutterstock

Celebrities op magazinecovers of modellen op billboards, dat staat bijna synoniem voor fotoshop. Maar ook heel wat influencers hebben hun weg gevonden naar de airbrushing tool. De laatste bizarre trend op sociale media: het wegwerken van je knokkels. Unk?!

Hoe hard we het eerlijk tonen tonen van je lichaam ook toejuichen, voor velen is een filter gebruiken haast een verslaving. Maar heel wat mensen gaan zelfs nog een stapje verder en versmallen hun tailler, maken hun kont ronder, werken hun wallen weg of strijken cellulitis plat. En volgens de laatste ‘trend’ is het hebben van knokkels nu ook niet mee oké…

Yep, er circuleren ondertussen heel wat foto’s van vrouwen die bijvoorbeeld hun nail art willen tonen, maar daarvoor wel eerst hun vingers gladstrijken. Instagramexperte Sara Tasker doopte de trend ‘hotdog look’. Ze vindt het als moeder beangstigend en hoopt dat mensen inzien dat er helemaal niets mis is met een lijntje hier en een rimpeltje daar. “Vrouwen lijken de boodschap te krijgen dat enkel een gladde huid aanvaardbaar is, terwijl het anatomisch eigenlijk onmogelijk is”, vertelt ze aan Metro.

 

Zeg nu zelf, een verbetering is het nu toch echt niet?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blog Unhas Coloridas (@danisaampaiio) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cassy?? (@cassydaraiche) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lizzes Nail Lounge Pune (@lizzesnailloungepune) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video