Mannen zijn het eens over deze 7 allergrootste afknappers

Print
Mannen zijn het eens over deze 7 allergrootste afknappers

Foto: Pinterest

"Mannen, ze zijn allemaal hetzelfde", zeg je terwijl je de meest overdreven eye roll van achter je oogleden haalt. Dat ze echt hetzelfde zijn, betwijfelen we sterk, maar één ding is zeker: ze knappen allemaal af op vrouwen die dit doen...

1. Awkward eerste afspraakje

Er is geen enkele jongen die krekelgeluiden op de eerste date apprecieert. Haal dus je spraakzame zelf - uit je diepe asociale catacomben - naar boven, want zo maak je veel meer kans op een tweede afspraakje!

 

2. Gebrek aan humor

Dezelfde humor hebben is uiterst belangrijk in een relatie, dat beseft zelfs het mannelijk geslacht - hallelujah! -. Maar liefst 94% van de mannen geeft aan dat hun ideale partner grappig moet zijn. 
 

3. Verlegen

Ben jij een introverte rups? Dan ontpop je je best toch tot expressieve vlinder, want 42% van de mannen geeft uitdrukkelijk de voorkeur aan een extraverte vrouw. Slechts 7% heeft een boontje voor het introverte type. 
 

4. Geen ambitie

Wanneer liefdespartners een evenwichtig gevoel voor ambitie hebben, staan ze een streepje voor. Luiheid of gebrek aan ambitie heeft op lange termijn een negatieve impact op de levenskwaliteit. Als jij op zoek bent naar een relatie for the long haul, kan de ambitie van je kandidaat-vriend(in) een echte dealbreaker zijn. 
 

5. Andere financiële doelen

Uit onderzoek van CreditLoan blijkt dat ongeveer de helft van de mannen vindt dat de kosten van de relatie - een chique rooftop diner met uitzicht op de oceaan (zomaar uit de mouw geschud, moet je absoluut niets mee doen, zie het vooral niet als inpiratie) - gelijk moeten worden gedeeld tussen beiden. De andere helft denkt daar anders over. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je op dezelfde golflengte zit als het op financiële doelen aankomt. 

 

6. Leeftijd

Een poll van Superdrug Online Doctor toont aan dat mannen een partner verkiezen die gemiddeld vijf jaar jonger is dan hen. Vrouwen hebben dan weer liever een partner die amper een half jaar ouder is.
 

7. Seks

Volgens een onderzoek op Zava voelen koppels die minder seks hebben zich minder verbonden en minder aangetrokken tot elkaar. Meer nog: ze zouden in sommige gevallen zelfs niet genieten van seks omdat het ‘saai‘ is. Wel, laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn: seks is niet saai. Of dat hoort het toch alleszins niet te zijn. 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video