Deze kapsels zijn deze winter de go-to voor alle fashionista's

Print
Deze kapsels zijn deze winter de go-to voor alle fashionista's

Foto: Fashionista

Als jij deze winter iedereen wilt 'wow'-en met je haarlook, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met deze populaire haartrends boek je gegarandeerd succes!

We hebben de haarkleur van het najaar nog niet uitgesproken of we hebben onze tanden al in de volgende haartrend gezet. Zet je schrap voor de meest trendy kapselinspiratie van dit najaar... 

LAGE DOT

Dit easypeasylemonsqueezy kapsel is zó low maintenance dat je de restanten van de vorige dag na een nachtje slapen zelfs gewoon weer kan recycleren. Een klassieker die heel nonchalant oogt en bij iedereen past! 

MORE IS MORE

De kerstboom in de huiskamer staat nog niet, maar die op je hoofd gaat nu zijn hoogdagen tegemoet. Heb geen schrik om als volwassen vrouw terug te grijpen naar fonkelende haarspeldjes vol parels die je destijds als communicantje droeg. Hair clips zijn gepromoveerd tot hét item om je kapsel dit seizoen karakter te geven. Warning: K3-speldjes of andere Studio 100 thema's zijn gediskwalificeerd. 

ZACHTE GOLF

Zomer, winter, herfst of lente... Deze haarstijl gaat eigenlijk nooit uit de mode. Vandaar verdient ook deze tijdloze klassieker een plekje tussen al dat jong geweld! De zachte golvende haren ogen alsof je in deze goddelijke gedaante uit bed bent gestapt, maar vergen jammer genoeg wel wat stylingwerk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

GROOTMOEDERS HAARBAND

Heeft de bomma nog een kloeft van een velvet haarband op zolder liggen? Trek meteen met een Swifferdoekje naar de bovenste verdieping en haal dat erfstuk letterlijk en figuurlijk van onder het stof. Hoe hoger het Princess Diana of Blair Waldorf gehalte, hoe beter!

SLEEK BOB

Heel klassevol en toch een tikkeltje stoer is de sleek bob die we overal zien opduiken. Van Kim Kardashian, tot Dua Lipa en Hailey Baldwin. Iedereen wil zich aan dit kapsel wagen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dua Lipa (@dualipa) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video