Hebben! Zara wint opnieuw de hele modewereld voor zich met deze top die er verschrikkelijk duur uitziet

Print
Hebben! Zara wint opnieuw de hele modewereld voor zich met deze top die er verschrikkelijk duur uitziet

Foto: Zara

Zara is niet aan z’n proefstuk toe als het gaat om het ontwerpen van kledingstukken die zowat de hele modewereld voor zich weten te winnen. Deze keer in de spotlights: een fluwelen top met gigantische pofmouwen die er zo duur uitziet dat het lijkt alsof het alleen maar van de hand van een wereldberoemde designer kan komen. Maar in realiteit haal jij het gewilde item in huis voor nog geen 60 euro!

Van influencers tot Vogue-redactrices (zie foto hieronder), wie een oog voor mode heeft weet dat ze deze top meteen aan haar winkelmandje moet toevoegen. De mouwen van deze top zijn zo dramatisch dat jij gelijk waar àlle aandacht naar jou trekt. Toegegeven, het is zo’n love-it-or-hate-it-kledingstuk. Maar dat het er peperduur uitziet staat buiten kijf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink to make you...?? #Wink #MrAndMrs #AboutLastNight

Een bericht gedeeld door Alice Naylor-Leyland (@mrsalice) op

 

Wie dus al enkele feestjes op de planning heeft staan en indruk wil maken: tadaa! Het kledingstuk in de Belgische webshop nog beschikbaar in alle maten, maar wij hebben het gevoel dat dat niet lang zo zal blijven. Kopen is de boodschap, al is het maar om een waanzinnig dramatisch kiekje te maken zoals de campagnebeelden.

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video