Hilarisch! Het uitgebreid kerstlijstje van dit meisje gaat viraal op Twitter

Print
Hilarisch! Het uitgebreid kerstlijstje van dit meisje gaat viraal op Twitter

Foto: Shutterstock | Twitter

Het is makkelijk jezelf te verliezen tijdens het aanleggen van een wishlist. En dat is niet anders voor dit 10-jarig meisje. Haar papa deelde vol ongeloof het verlanglijstje dat zijn dochter opstelde voor de Kerstman. Geen snoep of Barbiepop voor deze meid, zij ziet het net iets groter… Ahum.

Terwijl de meeste ouders – euh, de Kerstman natuurlijk! – poppen, speelgoedauto’s en Playstations aan het vergaren zijn voor de feestdagen, haalde de 10-jarige dochter van A. Johnson uit de Verenigde Staten haar inspiratie ergens anders. Haar lijvig verlanglijstje zou de Kerstman niet alleen instant richting faillissement drijven, ook vaderlief donderde net niet van zijn stoel.

Op het A4-blad staan een te verwachten pop en konijn, maar daar houdt het voor deze jongedame niet op. Doe haar ook nog maar de nieuwste iPhone, een MacBook Air, een Chanel-handtas, een GoPro en een paar sandaaltjes van Gucci. Oh ja, en 4000 dollar zakgeld zou natuurlijk ook fijn zijn. Ze vulde het lijstje aan met enkele bizarre zaken zoals roze duct tape, essentiële oliën, kleertjes voor haar konijn en euh… wasmiddel. Allemaal voorzien van de nodige kinderlijke schrijffouten.

 

Haar vader richtte zich dan ook tot Twitter. “Mijn dochter is niet goed wijs”, schreef hij bij een foto van het lijstje. De twee ging ondertussen viraal en mensen geven er uiteraard de meest grappige commentaren op. “Geef haar op z’n minst de ‘asenchale’ oliën”, reageert iemand. ‘Tijd om haar te vertellen dat de Kerstman niet bestaat’, zei een andere persoon.

 

 

 

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video