Drama ten top in de ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw’: verrassende keuze en pijnlijk afscheid

Print
Drama ten top in de ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw’: verrassende keuze en pijnlijk afscheid

Foto: VTM

Dat het huidige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ er een is met heel wat onverwachte wendingen staat buiten kijf. Gisteren vielen de laatste twee keuzes, en ook horseman Stephan liet heel wat monden opvallen door zijn verrassende keuze. “Zo zie je maar dat je nooit te vlug moet oordelen”, zegt hij in Dag Allemaal.

 

STEPHAN EN EVELIEN

Kijkend Vlaanderen achtte de kansen van Aline enorm hoog. De chips vielen bij velen dan ook terug uit hun mond toen Stephan voor dierenarts Evelien koos. “Op papier leken Aline en ik misschien het ideale koppel, maar in werkelijkheid was er geen romantische klik”, vertelt Stephan. “Al van in het begin voelde ik aan dat het tussen ons niet meer zou worden dan vriendschap. Ik kan niet uitleggen waarom, zoiets voel je gewoon.”

 

 

ETIENNE EN REBECCA

Ook Etienne stond in Cabo Verde voor zijn finale keuze. Hij koos vol overgave voor Rebecca en er viel zelfs een eerste kus. “Rebecca heeft alles in zich om de beste partner voor mij te zijn”, klinkt het bij de suikerrietboer. “Ze kan mijn gedachten lezen, ze voelt me heel goed aan. Ze geeft knuffels, is goedlachs, heeft energie en een goede vibe,… dat heb ik nodig.”

 

 

GERARD EN MARIJKE

Voor boer Gerard liep het programma allesbehalve van een leien dakje. Twee weken geleden besloot Daphné naar huis te vertrekken, maar gisteren kreeg de boer opnieuw een harde klap te verwerken. Marijke gaf aan heimwee te hebben naar haar kinderen en besloot dat een leven in Möckern er voorlopig niet inzit. Het was dan ook een hartverscheurend moment Gerard alleen achter te zien blijven: “Ik was echt keiverliefd op Marijke. Het liep ook heel vlot, maar ja, de liefde moet van twee kanten komen.”

 

 

MARIANNE EN REMCO

Ook in Lapland haalde Marianne het lont vroegtijdig uit het kruitvat. Zij kon de spanning tussen de twee overgebleven mannen niet meer aan en vroeg Ryan om terug naar huis te keren. Remco is diegene die met haar de laatste romantische periode tegemoet gaat.

 

VICTOR EN RANI

Surprise, surprise! In Bulgarije werd er ook niet gewacht tot het keuzemoment. Daar gaf Jilly aan dat ze Rani beter bij Victor vond passen en gaf zo de strijd om het hart van Victor op.

Meer over Boer zkt Vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video