Hebben! De hele beautywereld is in de ban van deze rode lippenstift die écht iedereen staat

Print
Hebben! De hele beautywereld is in de ban van deze rode lippenstift die écht iedereen staat

Foto: Shutterstock

Of het nu is om de finishing touch aan je outfit toe te voegen, de aandacht van je wallen af te leiden of als doel om te verleiden: er bestaan minstens honderd redenen waarom een rode lippenstift de perfecte partner in crime is. Maar om de perfecte rode lippenstift te vinden is dan weer een ander verhaal. Ruby Woo van M.A.C Cosmetics was jarenlang de populairste op Pinterest, maar sinds kort lijkt de hele beautywereld weg te zijn van dit exemplaar…

Netjes op tijd voor de feestdagen, een rode lippenstift die je tegenwoordig in de make-upkit van elke visagist vindt. De lippenstift waar beautyfanaten van in de ban zijn is een retro matte liquid lipcolour van  - opnieuw - M.A.C Cosmetics en heet Feels So Grand.

 

Deze lipcolour zou andere lippenstiften van de troon stoten omwille van z’n glans, het feit dat ie perfect blijft zitten en daarbovenop je lippen niet uitdroogt. Nieuw is het kleurtje niet, zo zweren onder andere topmodel Adriana Lima en ‘Girls’-actrice Jemima Kirk al jaren trouw aan deze lipstick.

Zin gekregen om ‘m te proberen? Je koopt ‘Feels So Grand’ in een M.A.C Cosmetics winkel of online voor net geen 25 euro.

 

Meer over Make-up

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video