SMELT! Deze puppy is geboren met een extra staartje op zijn hoofdje en gaat viraal op sociale media

Print
SMELT! Deze puppy is geboren met een extra staartje op zijn hoofdje en gaat viraal op sociale media

Foto: Pinterest

Narwhal is de naam van de allernieuwste internetsensatie. Deze rescue pup werd met twee staartjes geboren, eentje op de juiste plaats tussen de billetjes en eentje pal op zijn hoofdje.

Dierenhulporganisatie Mac's Mission plukte afgelopen week een wel heel bijzonder hondje van de straat. In de Amerikaanse staat Missouri was een jonge pup achtergelaten door zijn baasje. Wellicht wou de eigenaar niet langer voor het de puppy zorgen, omdat die een staartje heeft op zowel zijn poep als zijn voorhoofd. Het staartje kan (nog) niet kwispelen en is maar één derde van de lengte van zijn echte staart. 

 

De redders gaven hem de naam Narwhal - genoemd naar de walvis die één grote slagtand heeft - en plaatsten enkele foto's op sociale media. Daar veroverde Narwhal meteen de harten van honderdduizenden gebruikers. Intussen wordt dit klein wondertje nog verzorgd in het dierenzorgcentrum en binnen enkele weken zal hij ter adoptie worden gesteld. Iets zegt ons dat een goede thuis vinden voor deze ukkepuk geen enkel probleem meer zal zijn! 

Meer over Dieren

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video