Cadeaucrisis? Dit zijn de meest trendy must haves voor hem én haar

Print
Cadeaucrisis? Dit zijn de meest trendy must haves voor hem én haar

Foto: Pinterest

Hoewel we het zelf nog net iets te vroeg vinden om onze kerstboom te zetten, adventskransen op te hangen en onze kerstverlichting te etaleren - een leugen van formaat, we voelen ons moreel verplicht tegenover de buurtbewoners om nog even te wachten - beginnen we toch stilaan aan de pakjestijd te denken. Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar en als je echt niet voor het geluk geboren bent mag je tussendoor ook nog ergens een verjaardagscadeau gaan verzinnen. Daar geraakt zelfs een bodemloze bron creativiteit als jij van uitgeput! Geen zorgen, we got you! JaniTV heeft na uitgebreid veldwerk - lees: uit de hand gelopen shopping sprees - een expertise in trendy cadeautjes voor hem én voor haar!

 

VOOR HEM 

 

The North Face Duffel Bag (bij Zalando voor €99,95) 

Waarom deze reiszak van The North Face absoluut onder je kerstboom hoort te liggen? Of je nu een sportief broertje hebt dat lid is bij de sportschool, een papa die graag eens een weekendje weg is met zijn vrienden of een zoon die op bosklasse gaat, deze gebruiksvriendelijke tas is de ideale baggage. Deze Duffel Bag kan zowel als rugzak als handtas gedragen worden en is reisbestendig. Ook krijg je een apart zakje om de vuile was in te steken. 

AirPods Apple (bij Apple voor €144) 

Oké, het is duur. Oké, je ziet eruit als de CEO van Apple die met Bill Gates aan de telefoon zit. En oké, hij heeft al oortjes. En toch zal hij glunderen van geluk wanneer hij jouw cadeautje openmaakt! AirPods zijn een gadget die je anno 2020 niet meer kan missen. Binnen vijf jaar kijken we met z'n allen naar die oortjes met draden en lachen we ons krom. Via Apple kan je trouwens gratis een persoonlijk geschrift laten graveren op de AirPod case. Indien je toch graag nog wat budget overhoudt voor de rest van de cadeautjes onder de kerstboom, kan je ook altijd opteren voor een goedkopere variant van een ander merk. 

Givenchy Gentleman (bij Bol.com voor €56,95) 

Een twee voor originaliteit, maar een tien voor behoeftebevrediging. Een man is altijd wat met een geurtje! Onze favoriet is deze parfum van Givenchy, die een zeer frisse en toch gezellige geur voor in de winter vastkleeft op je lichaam. 

YETI drinkbeker (bij YETI voor €54,99)

In de Verenigde Staten is YETI al razendpopulair, dus we kunnen verwachten dat de trend binnenkort overwaait naar ons continent. Dit merk is eerder weggelegd voor het outdoor type, maar boy oh boy, wat zal hij je dankbaar zijn! De dranksilo's waar YETI bekend voor is zijn ongetwijfeld een schot in de roos, maar zijn niet budgetvriendelijk. Daarom zal je met deze - iets minder impressionante - drinkbeker ook zeker een voltreffer van een cadeau hebben. 

 

VOOR HAAR

 

Crossbody bag van HVISK (bij HVISK voor €60) 

Laat je niet bedotten door haar ruime verzameling handtassen: een vrouw heeft er NOOIT genoeg! Dit is een echte all-rounder - lees: gegarandeerd succes bij de feestdagen - omdat dit handige tasje verkrijgbaar is in alle kleuren van de regenboog. Bovendien heb je ook al meteen een Valentijnscadeautje te stekken, want je kan je handtas voortdurend pimpen met een ander tashengsel. 

LED-lamp voor gellak 

Heeft jouw vriendin, mama of zus graag piekfijne nageltjes? Dan zou ze wellicht heel blij zijn met een LED-lamp om gellak te kunnen plaatsen. Een investering die veel vrouwtjes uitstellen omdat het niet dringt, maar waar elke nagellakliefhebber je wel heel dankbaar voor zal zijn! Happy wife, happy life! 

Make-up tas Beís (bij Beís voor €52)

Deze make-up tas is niet alleen ontworpen door Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell, maar haalt ook de hoofdprijs functionaliteit naar huis. De beautycase komt met een spiegel die een apart plaatsje krijgt, een magnetische flap om je borstels in te steken en je kan nu ook voor een klein meerprijsje je initialen op de buitenkant laten graveren. 

Wat zou Jani zeggen? (bij Bol.com voor €19,99) 

We eindigen in schoonheid: het nieuwe boek van de godfather himself: Jani! 'Wat zou Jani zeggen?'. Is zij fan van Jani, kan ze wat stijladvies gebruiken of heeft ze zelf een gevoel voor mode? Dit boek is in elk geval een voltreffer. Aan de hand van Jani's humoristische quotes en hilarische uitspraken - niet voor gevoelige lezers - leer je bij over de do's en don'ts wanneer je elke ochtend voor de kleerkast staat. En dat voor een zeer gunstig prijsje! 

 

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video