HOT! Deze haarkleur zie je deze herfst overal opduiken en wij willen meteen onze kapper bellen

Print
HOT! Deze haarkleur zie je deze herfst overal opduiken en wij willen meteen onze kapper bellen

Foto: Isopix

Zit jij nog verveeld met uitgeleefde zomerlokken die dringend plaats moeten maken voor een frisse herfstcoupe? Als we de Instagram it-girls mogen geloven is dit dé haarkleur die je deze herfst moet overwegen. Maar wees gewaarschuwd, want dit tintje is niet voor watjes!

Heb je eigenlijk wel geleefd als je je hoofd niet eens in een drastische haarkleuring hebt ondergedompeld? Het antwoord is neen. En laat deze haartrend nu net dé manier zijn om een edgy kleuring te zetten en er toch nog bloedheet en verfijnd uit te zien.

Met een rosrode kleuring doe jij deze herfst alle hoofden draaien. Deze trend is misschien niet weggelegd voor de haarkleuringsmaagden in ons midden, maar de meer ervaren liefhebbers moeten zeker een poging wagen.

Vrouwen die oorspronkelijk een donkere haarkleur hebben kunnen best voor ‘rich mahogany’ gaan. Deze warme haartint houdt de donkere ondertoon van je lokken intact, wat ervoor zorgt dat je haardos in evenwicht blijft met je donkere wenkbrauwen. Blonde haartypes kunnen dan weer best voor een lichtere gingercoupe opteren. En als wij je niet kunnen overtuigen, laat het dan alsjeblieft aan deze haargodinnen over…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door halsey (@iamhalsey) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video