Zien! ‘Blind Getrouwd’-koppel Line en Victor geven voor de tweede keer hun jawoord en laten ons meegenieten

Print
Zien! ‘Blind Getrouwd’-koppel Line en Victor geven voor de tweede keer hun jawoord en laten ons meegenieten

Foto: VTM

Precies één jaar na hun trouw in ‘Blind Getrouwd’ stappen Line en Victor voor een tweede keer in het huwelijksbootje. Een ring om de vinger hebben ze natuurlijk al een tijdje, maar de liefde lijkt zo groot te zijn tussen de twee dat ze hun trouwfeest nog eens overdoen. En uiteraard mochten wij meegenieten van het heuglijke gebeuren dankzij een achter-de-schermen-filmpje!

Line en Victor kregen dankzij hun deelname aan het populaire programma ‘Blind Getrouwd’ een trouwfeest cadeau van VTM. Maar we kunnen ons inbeelden dat ze beide door de zenuwen nu niet bepaald met volle teugen konden genieten van hun ‘speciale dag’. Dan maar nog eens overdoen, dachten ze. Dit keer helemaal naar hun zin én met zo veel mogelijk vrienden en familie erbij.

Line en Victor zijn het enige koppel dat na het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ bij elkaar bleef, al hebben ook zij er niet bepaald een makkelijk parcours op zitten. “Slechte tijden hebben we wel gehad”, zegt Line al lachend in de video. “Toen was ik een echte bitch.” Maar kijk, liefde liet zelfs Line ontdooien. Volgens het koppel is hun sterkste punt dan ook dat ze altijd alles open en eerlijk tegen elkaar zeggen.

In de video zien we ook hoe de nieuwe trouwfoto’s gemaakt worden. “Nu kunnen we tenminste écht kussen, en niet geforceerd”, grapt Victor voor het oog van de lens. Later op de dag is het tijd voor het echte trouwfeest, waar uiteraard de ‘Blind Getrouwd’-collega’s op uitgenodigd waren. “We zijn er niet per se trots op dat we het enige overblijvende koppel zijn,” zegt Victor, “maar we zijn wel trots dat we überhaupt overgebleven zijn.”

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor koppel. De twee kochten recent een huis en denken zelfs aan gezinsuitbreiding. “Binnenkort zijn we met vier!” Al zitten er voorlopig geen kindjes aan te komen, lachen ze. “We gaan twee katjes nemen.”

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video