Word it out! Dunkin’ Donuts opent volgend jaar een eerste filiaal in ons land

Print
Word it out! Dunkin’ Donuts opent volgend jaar een eerste filiaal in ons land

Foto: Instagram | dunkindonutsnl

Dunkin’ Donuts stelde ons geduld al danig op de proef, maar het ziet ernaar uit dat Sinterklaas ons gunstig gezind is dit jaar. Hij liet ons namelijk weten dat er volgend jaar ein-de-lijk een filiaal in ons land zal neerstrijken. Verleng dat fitnessabonnement dus maar al.

Roberto Fava was de boodchapper van het heuglijke nieuws, hij is één van de franchisepartners die de Amerikaanse donutketen eerder naar Nederland haalde, waar ondertussen al 22 vestigingen zijn. Volgens De Tijd zou de eerste Dunkin’ Donuts volgend jaar de deuren openzwaaien in ons eigen land. Antwerpen staat bovenaan het lijstje, maar dat is nog even afwachten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dunkin' Donuts NL (@dunkindonutsnl) op

 

Al willen we niet te vroeg juichen, want wij zitten al sinds 2015 te watertanden toen de eerste geruchten van een Belgische Dunkin’ Donuts-vestiging de kop opstaken. Bijna twee jaar later werd bevestigd dat de keten plannen had om Belgische filialen te openen. Maar helaas, pindakaas.

Gelukkig kunnen we wereldwijd terugvallen op maar liefst 11.000 vestigingen, al zouden we eentje in de buurt zouden énorm appreciëren! Pretty please!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video