Love is in the air! Pommeline heeft opnieuw een ‘kleurplaat’ te strikken en dit is ‘m

Print
Love is in the air! Pommeline heeft opnieuw een ‘kleurplaat’ te strikken en dit is ‘m

Foto: Instagram | team_tempa

Het ziet ernaar uit dat Pommeline opnieuw de liefde gevonden heeft. Afgelopen vrijdag zagen we haar nog samen op de bank met Fabrizio in ‘Celebs gaan Daten’, waar de twee het hoofdstuk eindelijk konden afsluiten. Afgelopen weekend dook een foto van Pommeline op die aan het kussen is met een man. En het lijkt erop dat Pom opnieuw een ‘kleurplaat’ gestrikt heeft.

Na de pijnlijke breuk met kleurplaat Fabrizio in ‘Temptation Island VIPS’ – dat sinds 13 september ook in België uitgezonden wordt – werd Pommeline als kussend op de gevoelige plaat vastgelegd met Levi, die we onlangs ook zagen opduiken in de preview van ‘Celebs gaan Daten’. Al verdween Levi snel terug uit de spotlights.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pom heeft een nieuw liefje.

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

 

Insert Cirio Wassenhove, de man met wie ze innig zoenend op sociale media werd gespot. Net zoals Fabrizio en Pommeline is ook Cirio een tattoo-artist. Uit zijn Instagram valt af te leiden dat hij in een tattoozaak in Gent werkt. Pommeline reageerde zelf nog niet op het nieuws, maar de foto spreekt alvast boekdelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Goons&Queens 9000 Gent (@goonsqueens9000_gent) op

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video