Hebben! Missguided verkoopt matching rolkraagtruien voor jou en je viervoeter

Print
Hebben! Missguided verkoopt matching rolkraagtruien voor jou en je viervoeter

Foto: Missguided

Is je hond nog maar net bekomen van z’n halloweentrauma – hij was niet helemaal weg van dat spinnenkostuum – dan zorgt Missguided gegarandeerd voor een volgende vernedering. Volgens je hond althans… Het online kledingmerk bracht matching rolkragen uit voor jou en je viervoeter en die vinden wij maar al te schattig!

Nu het kwik danig zakt, stapelen de kledinglaagjes zich des meer op. Rolkragen worden uit de kast getrokken, en dankzij Missguided kunnen we die afstemmen op ons troeteldier. Het merk bracht namelijk een lijn uit met een aantal truien voor honden, waaronder twee matching rolkraagtruien. De beige versie staat alvast op ons verlanglijstje.

 

Maar het online merk vergat ook kerst niet. Speciaal om onder de kerstboom te leggen voor jouw viervoeter zijn er ook enkele kersttruien beschikbaar. Samen chillen in de zetel, dan zijn de hoodies weer uitermate geschikt.

Voor een exemplaar betaal je slechts 18 euro. Snel zijn is de boodschap, want de truien verkopen als zoete broodjes. En aangezien de kleinste maat voor een chihuahua bestemd is, kun je ook je kat nog in één van de truien proberen te hijsen!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video