Ho ho ho! De kerstliedjes van deze artiesten hoorde je nog nooit

Print
Ho ho ho! De kerstliedjes van deze artiesten hoorde je nog nooit

Foto: ISOPIX

Mariah Carey, Wham! en ja, Justin Bieber: onvermijdelijk passeren elk jaar deze drie artiesten en hun kerstige deuntjes de revue. We blijven massaal naar dezelfde klassiekers luisteren, maar er zijn nog veel meer zangers die zich wagen aan het vrolijke genre. Wedden dat je deze liedjes nog niet kende?

Ariana Grande - Santa Tell Me

Tegenwoordig is popzangeres Ariana Grande niet weg te slaan uit de hitlijsten met meezingers zoals 'Thank U, Next', maar in een ver verleden waagde ze zich al eens aan kerstliedjes. Dit is er één van.

Lady Gaga - White Christmas

Je wist het misschien al, maar Lady Gaga zingt ook jazz! Enkele jaren geleden bracht ze een mini-album uit voor Thanksgiving, en daar staat een cover op van 'White Christmas'. Is er iets wat deze vrouw niet kan?

Sam Smith - Have Yourself A Merry Little Christmas

Dat Sam Smith een dijk van een stem heeft wisten we al, maar in deze cover van het bekende liedje 'Have Yourself A Merry Little Christmas' slaagt de Britse zanger er helemaal in om élk haartje op ons lichaam overeind te laten staan.

Sia - Snowman

Sia is één van die mensen die de dag na Halloween al helemaal in de kerstsferen zit. Zo bracht ze in 2017 een heel album uit met toffe kerstdeuntjes, genaamd 'Everyday Is Christmas'. Een aanrader om je kerstfeestjes wat op te vrolijken!

Miley Cyrus, Mark Ronson ft. Sean Ono Lennon - Happy Xmas (War is Over)

We kennen het duo Miley Cyrus en Mark Ronson al van 'Nothing Breaks Like a Heart', maar de twee werkten ook al samen aan een cover van een bekend lied van John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono. En dat deden ze met niemand minder dan Sean Ono Lennon, zoon van.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video