Oooh! Staf Coppens en zijn vrouw Monique stappen voor de tweede keer in het huwelijksbootje… in New York

Print
Oooh! Staf Coppens en zijn vrouw Monique stappen voor de tweede keer in het huwelijksbootje… in New York

Foto: Instagram | Staf Coppens

Staf Coppens (38) liet vorige week in de VTM-talkshow ‘Wat een dag’ weten dat hij in New York zou deelnemen aan een marathon. Maar wat de presentator er niet bij verteld had, was dat hij daar ook voor de tweede keer zijn jawoord aan Monique zou geven. De twee zijn sinds 2014 getrouwd, maar hernieuwde hun huwelijksgeloften afgelopen weekend in de Big Apple. Hoe romantisch!

Staf en Monique leerden elkaar in 2006 kennen bij aanvang van het programma ‘Dancing on Ice’. Monique was de schaatspartner van Staf, en van ijzige momenten kan nauwelijks gesproken worden, want de vonk sloeg duidelijk over tussen de twee. Het koppel trouwde in 2014 en heeft ondertussen twee kinderen: Nora (9) en Beau (11). Ook zij reisden mee naar de VS.

 

De reden voor het hernieuwen van hun huwelijksgeloften is simpel volgens Staf: “Omdat ik nog eens van de daken wilde schreeuwen hoeveel ik van je hou.” De romantische foto’s werden genomen in – waar anders?! – Central Park. Staf droeg voor de gelegenheid een gitzwart kostuum en zijn vrouw Monique koos voor een knielange witte jurk met strikje op de taille. Ook de kinderen zagen er op hun paasbest uit. Proficiat!

 

Meer over trouwen

Meest recente video's

Meer video