Wait, what?! Viktor Verhulst neemt drastische beslissing tijdens de halve finale van ‘Dancing with the Stars’

Print
Viktor Verhulst kreeg de afgelopen weken heel wat bagger over zich heen omwille van zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars’. Ondanks dat de zoon van Gert Verhulst danst als Bambi op het ijs wist hij zich samen met zijn danspartner Natascha toch naar de halve finale te loodsen. Iets waarmee hij heel wat mensen tegen de borst stootte. Al bleek Viktor gisteren de verrassing van de avond te zijn, niet omdat hij plots de rumba feilloos kon dansen, maar omwille van een nobele daad…

“Ik wil even zeggen dat ik mij de afgelopen weken gesmeten heb, elke week opnieuw. Ik heb alles uit mijn lijf gehaald wat erin zat. Ik heb geprobeerd om op een zo goed mogelijk niveau te geraken. Maar ik besef heel goed dat mijn drie fantastische collega’s gewoon stukken beter zijn”, begint Viktor wanneer hij na zijn eerste dans een micro onder de neus geschoven krijgt van Kat Kerkhofs. “Ik wil Natascha superhard bedanken voor de afgelopen weken, en ook alle mensen thuis die op mij gestemd hebben en in mij geloofden. Maar ik zou willen vragen om de stem die ze normaal aan mij zouden geven aan één van mijn drie fantastische collega’s te geven.”

Met die woorden liet Viktor zien uit welk hout hij gesneden is en vroeg hij de mensen thuis om niét op hem te stemmen. Iets wat Kat, en menig anderen in de zaal, even van hun melk bracht.

Uiteraard was het toch nog even bang afwachten of fans omwille van Viktors oprechte oproep niet nét nog meer op de deelnemer zouden stemmen. Maar zijn fans bleven hem trouw en zorgden ervoor dat Jani Kazaltzis, Julie Vermeire en Kelly Pfaff rechtstreeks naar de finale mochten.

Op Twitter regende het voor de verandering eens tweets van mensen die hun respect uitten:

 

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video