Een perfecte huid zoals die van Hailey Bieber? Dit zijn haar beautygeheimen!

Print
Een perfecte huid zoals die van Hailey Bieber? Dit zijn haar beautygeheimen!

Foto: Isopix

We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat Justin Bieber zijn beide handen mag kussen met zo’n prachtige verschijning als Hailey Bieber aan zijn zijde. Het topmodel straalt altijd, zelfs op haar ‘slechtste’ foto’s. Hoe - in godsnaam - doet ze dat? Wij weten het!

Goed nieuws, want Justin's wifey verklapte haar geheimen aan de Amerikaanse 'Elle'. Met deze vier beautytips van Hailey herself, straalt je huid net als de hare!

GEHEIM NR. 1: Geen facials

Laser facial, vampire facial,... Er bestaan ondertussen heel wat gezichtsbehandelingen, maar Hailey doet daar niet aan mee. "Ik ben oké met facials met een laser, maar ik laat mijn huid liever met rust en ga alleen naar een dermatoloog om gewoon alles te laten checken." Staat genoteerd!

GEHEIM NR. 2: Highlighter

Surprise, surprise: zo natuurlijk is die glow op Haileys gezicht niet. Ze brengt graag subtiel een laagje highlighter aan, en dat op haar jukbeenderen, neus, cupidoboog en oogleden. Easy peasy!

GEHEIM NR. 3: Reinigen

Dat slapen met make-up niet bepaald goed is voor je huid, is natuurlijk geen nieuwe informatie. Hailey reinigt dan ook steevast haar gezicht met doekjes van Neutrogena en gebruikt voor de rest enkel producten van haar dermatoloog. 

GEHEIM NR. 4: De koelkast

Dus toch een soort facial, en dan wel cryotherapie. Euhh, cryo-watte?! Het komt erop neer dat je in een grote koelkast wordt gestopt, waarin er ijskoude lucht over je gezicht wordt geblazen. Deze sessies doen wonderen volgens Hailey. "Het is een beetje raar, maar het voelt heel goed."

Vier geheimen die leiden tot dit resultaat, wauwie: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@voguemagazine October Issue shot by @studio_jackson styled by @tabithasimmons :)

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 

Meest recente video's

Meer video