Stop the presses! De flamingo-emoji is er, samen met deze 397 andere

Print
Stop the presses! De flamingo-emoji is er, samen met deze 397 andere

Foto: Emojipedia

On Wednesdays we were pink, dus kon Apple geen betere dag uitkiezen om ons eindelijk te vereren met de komst van de flamingo-emoji! En dat is lang niet alles, want voor outfitgerelateerde crisissen, liefde voor mensen met een beperking en diversiteit kun je vanaf vandaag ook perfect terugvallen op een simpel symbooltje.

Naast de flamingo, die we vanaf nu in àl onze gesprekken zullen verwerken, kunnen we ons ook uitten aan de hand van knoflook, een geleidehond, een stinkdier, wafels,…

Voor outfitgerelateerde crisissen kun je terugvallen op een sari, veiligheidsvest en badpak. Ook de banjo-, parachute-, ijsblokje-emoji zullen onze conversaties des te geanimeerder maken.

 

AANDACHT VOOR DIVERSITEIT EN MENSEN MET EEN BEPERKING

Twee in het oog springende thema’s: aandacht voor diversiteit en liefde voor mensen met een beperking. Google en Apple herzien de koppel-emoji, omdat het tot nog toe niet mogelijk was voor een emoji te kiezen met een andere huidskleur. Ook voor mensen met een beperking komen er enkele emoji’s bij, zoals de blindengeleidehond en man in een rolstoel.

De zestig emoji’s zullen na de installatie van iOS 13.2 op jouw telefoon verschijnen. *insert 10 flamingo-emoji’s*

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video