Aha! In deze broeken zie je er niet enkel stijlvol uit, maar ook slanker

Print
Aha! In deze broeken zie je er niet enkel stijlvol uit, maar ook slanker

Foto: Shutterstock

Ben jij gezegend met een certified Kim Kardashian-kont, maar moet je de brede heupen erbij nemen? Wordt jouw dieet aan de kant geschoven voor pumpkin spice lattes, speculoostaart en warme vanillepudding? Of ben jij stikjaloers iedere keer je een paprazzifoto van Kendall Jenner ziet? Goed nieuws, want het enige wat jij nodig hebt is de juiste broek! Deze vier modellen laten je er alvast een maatje minder uitzien.

 

BROEK MET HOGE TAILLE

High waisted broeken zijn veel meer dan een modefolietje, ze doen wel degelijk wonderen voor je figuur. Niet enkel zien je benen er langer uit wanneer je je taille met een broek benadrukt, ze zullen ook slanker lijken. Bovendien is een hoge taille broek dé oplossing om eventuele zwembandjes te laten verdwijnen.

 

FLARED BROEKEN

Wie na haar jeugd broeken met wijde pijpen afgezworen had, komt maar beter terug op haar beslissing. Flared broeken zijn dames met iets bredere heupen namelijk op het lijf geschreven. Je kunt er niet enkel torenhoge hakken onder verstoppen, waardoor je twee meter lang lijkt, de wijde pijpen brengen je heupen ook in evenwicht.

 

BROEK MET VERTICALE STREPEN

Smaller zonder dieet, dat kan ook door voor de juiste print te opteren. Verticale strepen wekken bijvoorbeeld de illusie dat je langer bent, waardoor je benen meteen ook slanker ogen. Win-win!

 

SKINNY JEANS MET STREEP OP DE ZIJNADEN

Deze broeken nemen het principe van de optische illusie over die Stella McCartney destijds heel wat faam bezorgde omwille van haar ‘slimme’ aansluitende jurken. Anderskleurige strepen dienen namelijk als grens en leiden zo de aandacht naar het overblijvende oppervlak.  

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video