Aha! Bijna 90% is het erover eens dat dit de manier is om je seksleven spannender te maken

Print
Aha! Bijna 90% is het erover eens dat dit de manier is om je seksleven spannender te maken

Foto: Shutterstock

Met Halloween voor de deur wordt naarstig in de verkleedkoffers gedoken. Maar blijkt dat men zich niet tot die ene dag hoeft te beperken om een decoratieve plunje aan te trekken. LELO, een merk van intieme lifestyleproducten, deed namelijk onderzoek naar hoe men het spannender maakt in de slaapkamer. Met stip op nummer één: rollenspel.

Bijna 2.000 deelnemers onthulden hun 'stoutste' verlangens en lieten weten wat zij echt opwindend vinden. Stop die verpleegsteroutfit dus niet meteen terug in de doos, want blijkt dat 84% van de ondervraagden het erover eens is dat rollenspel de manier is om je seksleven een boost te geven.

Populaire keuzes zijn niet geheel verrassend die van dokter-verpleegster, leraar-leerling en baas-secretaresse. Maar laat dat je vooral niet weerhouden om samen met je partner op zoek te gaan naar andere figuren die het best bij jullie passen.

 

Bij een rollenspel is het ook niet vreemd de nodige attributen te voorzien. Maar liefst 90% van de deelnemers gebruikt een seksspeeltje tijdens hun verkleedpartijtje. Een rollenspel is niet enkel een manier om voor vonken tussen de lakens te zorgen, velen vinden het ook de perfecte oplossing om eens te ontsnappen aan de realiteit.

Wat denk je? Krijgt jouw partner vanavond de nodige ‘medische’ aandacht? Of verdient hij/zij een pak slaag omdat het huiswerk niet gemaakt is?

Meer over Seks en Relaties

Meest recente video's

Meer video