Hoeraatjes! Heidi Van Tielen is bevallen van haar zoontje en die kreeg een prachtige naam

Print
Hoeraatjes! Heidi Van Tielen is bevallen van haar zoontje en die kreeg een prachtige naam

Foto: Instagram | Heidi Van Tielen

Opnieuw een dolgelukkige kersverse mama in BV-land. Heidi van Tielen (34) is namelijk bevallen van haar eerste kindje, dat maakte ze zelf bekend op Instagram. In april kondigde de voormalige Qmusic-radiopresentatrice haar zwangerschap aan. “Als alles goed gaat, word ik deze herfst mama van een jongetje”, klonk het toen. En zo geschiedde.

“Hij is er!”, schrijft Van Tielen op Instagram. “Het allermooiste mannetje van mijn dromen, het mannetje dat van mij een mama maakt. Welkom Magnus, jouw naam is het Latijnse woord voor groot(s), maar blijf voorlopig nog maar even klein. Ik wil niks liever dan jou gelukkig maken.”

 

Heidi trok eerder dit jaar de deur achter zich dicht bij Qmusic om zich volledig op haar zwangerschap te focussen. “Ik heb beslist dat dit het ideale moment is voor iets nieuws in mijn leven. Daarom neem ik met een warm hart en heel veel goede herinneringen voor de zomer afscheid van Qmusic. Ik hou jullie uiteraard graag op de hoogte van nieuwe plannen, maar voorlopig ga ik me 100 procent concentreren op ‘Project Baby’!”, klonk het toen.

Meer over baby

Meest recente video's

Meer video