HOTSPOT ALERT! De Eiffeltoren heeft nu een winterterras

Print
HOTSPOT ALERT! De Eiffeltoren heeft nu een winterterras

Foto: Pexels

Al kan je natuurlijk wel 100 redenen bedenken om nog eens citytrip naar Parijs te boeken, dit is dan de 101e. Het grootste monument van de Franse hoofdstad krijgt namelijk een kleine upgrade. Jawel: er is nu een winterterras op de eerste verdieping van de Eiffeltoren!

Un café et un croissant verorberen met een prachtig uitzicht over Parijs? Dat kan vanaf nu op het winterterras ‘La Bulle Parisienne’. De transparante koepel bevindt zich op de eerste verdieping van de Eiffeltoren en kan dus wel tellen als het om spectaculaire locaties gaat. Het terras werd er neergezet om de 130e verjaardag van de legendarische Eiffeltoren te vieren.

Je kan er terecht op elk moment van de dag: ’s morgens voor een goed ontbijt of een koffietje, dan voor de lunch kan je bijvoorbeeld een croque monsieur kiezen en ’s avonds kan je er ook dineren. Extra speciaal is dat er ook gerechtjes van de gerenommeerde Franse chef Thierry Marx op de kaart staan. Zotjes!

Op de foto ziet het er niet gigantisch groot uit, maar er kunnen zo'n 80 mensen binnen zitten. In de koepel zullen ook activiteiten zoals wijndegustaties georganiseerd worden. Check zeker de website om op de hoogte te blijven! Je kan het winterterras nog bezoeken tot april 2020, elke dag tussen 9u30 en 23u45.

 

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video