Steal the look: 3 keer inspiratie voor je herfstoutfit

Print
De herfst is al eventjes in het land, maar de temperaturen beginnen nu pas gevoelig te dalen na een zalige indian summer. Dat levert soms wel wat verwarring op wanneer je voor de kleerkast staat, want hoe kleed je je voor een tussenseizoen? Het is nog nét iets te warm om volledig ingepakt als eskimo rond te lopen, maar dan ook weer te koud voor blote benen. Vrees niet, we hebben heel wat inspiratie om die outfitcrisis achterwege te laten.

1. Shirt dress for the win

Het vervelende aan tussenseizoenen is de constante schommeling tussen temperaturen: 's morgens krimp je bijna in elkaar van de kou, 's namiddags kook je bijna over van de warme herfstzon. Een shirt dress is dan je beste vriendin: je kan makkelijk laagjes creëren. Wanneer je 'm helemaal tot boven dichtknoopt geniet je nog wat van de warmte. Wanneer je nood hebt aan afkoeling, kun je hem iets meer open dragen of zelfs helemaal - met een topje en broek onder, natuurlijk.

Wil je enkel een hemdjurk dragen zonder iets onder, maar is het toch nog iets te fris aan de benen? Dan kun je kiezen voor een smaakvolle panty.

2. Fake fur coat

Nog zo'n ideale must have is een fake fur coat. Hoe pluiziger, hoe beter, toch? Je kan er makkelijk luchtige kleding - zoals natuurlijk de shirt dress - onder dragen zonder te oververhitten. Of je 'm nu combineert met een goede jeans of een fleurige maxi dress, het kan allemaal. Bovendien is zo'n mantel ook gewoon heel comfortabel én hij heeft een hoog aaibaarheidsfactor: everyone will love it!

3. Prints

Wanneer de temperaturen ons in de steek laten, moeten we het zonnetje zelf in huis gaan halen. Geen betere manier dan te kiezen voor enkele exotische prints. Leopard en snakeprint zijn helemaal in en geven je outfit net dat tikkeltje meer. Je kan het subtiel aanpakken door leuke accessoires in een printje te dragen: trendy boots, een stijlvolle handtas of zelfs je paraplu.

Ben je een echte fashionista? Dan ga je gewoon voor een leopard mantel én snake dress! Ja, én, want kiezen is verliezen. De twee zijn makkelijk te combineren door één van de items in een feller kleurtje te dragen, zoals rood bijvoorbeeld. 

 


KLAAR VOOR DE HERFST!
Klaar om de herfst in je garderobe te brengen? Dankzij Lidl haal je een trendy dress shirt of furry coat in huis vanaf 8,99 euro. Surf snel naar lidl-shop.be of rep je naar de dichtstbijzijnde winkel!