Magisch! Dit weekend licht het Rivierenhof op tijdens ‘De Grote Schijn’

Print
Magisch! Dit weekend licht het Rivierenhof op tijdens ‘De Grote Schijn’

Foto: Wilmer Desloovere

Vanaf dit weekend kan je in het Rivierenhof van Deurne weer genieten van een prachtige avondwandeling. Het spektakel 'De Grote Schijn' waarbij het park op een magische manier verlicht wordt, was een groot succes vorig jaar. Grijp je kans dus!

Niet alleen de verlichting, maar ook de bijhorende klanken en geuren zorgen voor een feeërieke ervaring. Tijdens de wandeling van een kleine twee kilometer kan je de natuur helemaal tot leven zien komen en met je eigen fantasie een verhaal maken. Het spektakel trok vorig jaar zo’n 35.0000 bezoekers. Wowkes!

 

Dit jaar zijn Tine Embrechts en Bartel Van Riet de ambassadeurs. Die eerste bezocht het spektakel vorig jaar en vindt het alvast een aanrader: “Vorig jaar fietste ik voorbij toen ik de affiches van 'De Grote Schijn' zag hangen. Ik heb toen meteen tickets voor het hele gezin gekocht en de kinderen vonden het fantastisch. Ze vielen van de ene verbazing in de andere.”

Overtuigd? Dan kan je best zo snel mogelijk tickets kopen, want die vliegen de deur uit! Wegesn groot succes werden zelfs al twee extra data toegevoegd. Je kan nog van de magische show genieten tot 11 november.

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video