New on Netflix: deze films en series kijk je in november

Print
New on Netflix: deze films en series kijk je in november

Foto: Netflix

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur en dat betekent dus ook heel wat nieuwe releases van onze beste vriend Netflix. Nu de zon ons officieel verlaten lijkt te hebben, hoeven we niet eens meer met een schuldgevoel weg te kruipen in onze zetel onder een warm dekentje. Integendeel, met alle plezier nemen we er een grote zak chips bij en bekijken we deze gloednieuwe films en series:

The End of the F***ing World | 5 november

De dramaserie over twee ietwat bizarre tieners veroverde heel wat harten toen ze op Netflix kwam. De meesten waren het erover eens: de serie is op zijn minst vreemd te noemen, maar dat maakte het net leuk om ernaar te kijken. Binnenkort ontdek je hoe het avontuur van James en Alyssa verdergaat - of hoe het is geëindigd...

The Crown (seizoen 3) | 17 november

Eén van dé toppers van Netflix, is de historische dramaserie 'The Crown'. Het eerste seizoen van de serie was op dat moment de duurste productie die Netflix ooit gemaakt had, en gelukkig werden heel veel mensen dan ook fan van het verhaal over Koningin Elizabeth II.

Queer Eye: We're in Japan! | 1 november

In dit speciale seizoen van 'Queer Eye' trekken de 'Fab Five' naar Japan. Yesss! 

Atypical (seizoen 3) | 1 november

Deze Netflix Original gaat over Sam, een jongen die autisme heeft en wil beginnen daten. Vanaf volgende maand kan je zijn liefdesperikelen dus weer verder volgen. Woehoew!

The Irishman | 27 november

Deze misdaadfilm met legendes Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci belooft episch te worden. Wel even inplannen, want de film duurt maar liefst 3,5 uur! 

En naast deze films en series, kondigde Netflix ook zes (!) nieuwe kerstfilms aan. De meeste daarvan zijn ook vanaf november te zien. Dat kan maar één ding betekenen... BINGEN! 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video