Wauwie! Dit tropische eiland ligt gewoon in ons buurland

Print
Wauwie! Dit tropische eiland ligt gewoon in ons buurland

Foto: Tropical Islands Resort

Nog net op tijd voor de herfstvakantie, fixen wij voor jou de bestemming van je dromen! En nee, je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Geloof je ons niet? Dit paradijs ligt echt veel dichter bij dan je denkt…

Een combinatie van Bali, Jamaica en Mexico: het bestaat. En dat op slechts 60 kilometer van Berlijn. Say whaaat?! Het ‘Tropical Islands Resort’ is de grootste indoor vakantiewereld van Europa. Dat is een keer iets anders dan een uitstap naar Centerparcs.

In het zwemparadijs duik je niet alleen in het water, maar kan je ook een zwemmeke placeren in het ballen(zwem)bad. Als je dacht dat dat het zotste was, dan hebben we nog wat verrassingen in petto. In ‘Tropical Islands’ kan je namelijk ook een ritje maken met een luchtballon (jaja, indoor!) en maak je een wandeling door het grootste indoor regenwoud ter wereld, inclusief flamingo’s en vlinders. Mind. Is. Blown.

 

Ben je niet zo avontuurlijk? No worries, want je kan in het resort ook genieten van heerlijke massage of de warmte opzoeken in de sauna. Ook de ‘magical lagoon’ is sowieso iets voor jou: water van zo’n 32 graden met palmbomen en Balinese hutjes rondom. Wauuuw!

Oké, we geven toe dat Berlijn nu ook niet exact naast de deur ligt, maar hey! Je bespaart jezelf sowieso een vlucht van duizenden kilometers en honderden euro’s. Een dagticket in dit resort kost je 44 euro en koop je makkelijk online. Seg, wij zijn weg dan, hé!

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video