Aha! Deze 7 stukken zijn de beste investeringen om het seizoen door te komen

Print
Aha! Deze 7 stukken zijn de beste investeringen om het seizoen door te komen

Foto: Instagram | @linneafunks

Voor elk seizoen heb je andere basisstukken nodig in je kleerkast, en voor de herfst zijn dat er welgeteld zeven. Goed nieuws! Want je kan ze in de winter gewoon verder dragen. Wij hebben dus maar één boodschap: SHOPPEUH!

#1: Cashmere turtleneck

Niets zo gezellig als een warme en zachte trui waar je helemaal kan inkruipen. De turtleneck is onmisbaar en kan je kopen in zó veel verschillende kleuren. Om er een allrounder van te maken, kies je best een neutrale kleur, maar natuurlijk kan dit seizoen ook best wat extra kleur gebruiken…

 

#2: Zijden knoopjesblouse

Een effen zijden blouse kan je stylen zoals je wil: hou het casual met een jeans of ga wat chiquer met een rok en een schoen met hak eronder. Een jeans of een blazer erover, en you’re good to go.

 

#3: Donkere jeans

Een jeans waarin je kont er fantastisch uitziet, die comfortabel zit en zo ongeveer overal bij past? Dat is écht een van de beste investeringen die je kan doen. Geef daarom ietsje meer uit aan dit stuk. Je zal er geen spijt van hebben!

 

#4: Hemdjurk

Grote kans dat je ‘m nog in de kast hebt hangen, want ook in de zomer is deze jurk een must have. Nog een voordeel? Je hoeft niet meer na te denken over wat je moet aandoen, want dit kledingstuk vervangt zowaar een volledige outfit én je ziet er bovendien kick ass uit. Riem rond je middel, lange jas erover en laarzen eronder. Done!

 

#5: Lange laarzen

Nog zo’n voltreffer: de lange laarzen. Met deze stampers maak je zomerse jurken en rokken in 1-2-3 herfst-proof. Ga voor een paar met een hak om het geheel wat eleganter te maken.

 

#6: Tote bag

Hoe slechter het weer, hoe meer spullen je moet meesleuren. Naast alles wat je namelijk altijd al moet bijhebben, heb je nu ook nog eens handschoenen, een muts of een paraplu nodig. Kortom is een lekker ruime tote bag onmisbaar!

 

#7: Manteljas

Klassiek? Ja, maar elk jaar opnieuw volledig on trend. Met een oversized exemplaar kan je er een dikke trui onder dragen -yes!- en ben je ook nog eens super fashionable. Win-win!

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video