OMG! ‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman is gespot in haar gevangenisoutfit

Print
OMG! ‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman is gespot in haar gevangenisoutfit

Foto: Shutterstock

De meesten zullen Felicity Huffman kennen als Lynette Scavo uit de serie ‘Desperate Housewives’. Enkele maanden geleden werd bekend dat de actrice betrokken was in een fraudeschandaal, waarbij ze een zwendelaar betaalde om haar dochter extra tijd te geven op het toelatingsexamen van de universiteit. Daarvoor kreeg ze een gevangisstraf.

Huffman zit haar straf van dertien dagen uit in de federale gevangenis van Dublin, in California. Een kort verblijf dus. Ze werd voor het eerst in haar gevangenisoutfit gespot, toen haar echtgenoot haar een bezoek bracht. In tegenstelling tot de knaloranje overals uit ‘Orange Is the New Black’, draagt Felicity een donkergroen exemplaar.

 

 

Naast de gevangenisstraf moet Felicity een boete betalen van 30 000 dollar (omgerekend ongeveer 27 000 euro) en moet ze een taakstraf uitvoeren van zo’n 250 uur. De actrice bood eerder al haar excuses aan voor wat ze gedaan heeft.

Verder kreeg ze al bezoek van haar dochters in de gevangenis, die behoorlijk onder de indruk zouden geweest zijn. Ondanks alles zou de ‘Desperate Housewife’ het voorlopig prima stellen achter de tralies.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video