It's a girl! Actrice Shay Mitchell is bevallen van een dochtertje

Print
It's a girl! Actrice Shay Mitchell is bevallen van een dochtertje

Foto: Instagram | @shaymitchell

'Pretty Little Liars'-actrice Shay Mitchell hield haar zwangerschap opvallend lang verborgen. Zestien weken geleden verscheen er plots een foto met een mooie bolle buik op haar Instagramfeed. Nu, ongeveer vier maanden later, laat de Amerikaanse schone weten dat ze bevallen is van een dochtertje.

Shay Mitchell werd bekend toen ze de rol van Emily speelde in 'Pretty Little Liars'. Minder lang geleden vertolkte ze ook het personage Paige in de Netflix-serie 'You'. Het was even schrikken toen de actrice haar zwangerschap na vijf maanden bekendmaakte op Instagram. Shay is erg gesteld op haar privacy en daardoor wisten velen niet eens dat Shay uberhaupt een vriend had. De foto waarmee ze haar zwangerschap aankondigde was alvast prachtig: 

Vanmorgen verscheen dan de post waarop haar trouwe fans aan het wachten waren, en guess what... it's a girl! Shay deelde een superschattige waarop ze het kleine handje van haar spruit vasthoudt met het onderschrift "Never letting go". Ooooh!

Dit bericht bekijken op Instagram

Never letting go...

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

De naam van het kleintje is nog niet bekend, maar de actrice krijgt alvast veel felicitaties. Zo ook van haar 'PLL'-collega Troian Bellisario (Spencer), die schrijft "most beautiful babe and mother". Daar kunnen we haar alvast geen ongelijk in geven, want Shay zag er gedurende de hele zwangerschap, of toch het deel dat we via Instagram konden volgen, ronduit geweldig uit! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video