Yes, yes en nog eens yes! Netflix trakteert ons dit jaar op maar liefst zes kerstfilms

Print
Yes, yes en nog eens yes! Netflix trakteert ons dit jaar op maar liefst zes kerstfilms

Foto: Netflix

Toegegeven, het is net iets te vroeg om ‘All I Want For Christmas’ opnieuw plat te draaien en toch weet Netflix ons helemaal in de kerstsfeer te brengen. Net zoals vorig jaar lanceert ons favoriete platform enkele hartverwarmende kerstfilm, en dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop: een eerste Netflix animatiefilm, eentje met Vanessa Hudgens, een zoveelste vervolg op ‘A Christmas Prince’ en zelfs een film met een van onze favoriete actrices uit ‘Sex and the City’.

 

THE KNIGHT BEFORE CHRISTMAS

Vorig jaar kregen we Vanessa Hudgens te zien in ‘The Christmas Switch’, en ook dit jaar keert de actrice terug naar ons scherm tijdens de kerstperiode. In ‘The Knight Before Christmas’ wordt een Britse ridder op magische wijze van de Middeleeuwen naar 2019 getransporteerd. Hij wordt verliefd op een leerkracht uit Ohio (Vanessa Hudgens) die haar geloof in de liefde verloren heeft.
Release: 21 november

 

 

HOLIDAY IN THE WILD

Kate Conrad (Kristin Davis) uit Manhattan heeft voor zichzelf en haar man een tweede huwelijksreis geboekt, zodat ze niet depressief wordt wanneer haar zoon het nest verlaat om te gaan studeren. In plaats van dankbaarheid te tonen maakt haar man een abrupt einde aan hun relatie. De verstoten Kate besluit om alsnog in haar eentje op safari te gaan in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia helpt ze haar piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een babyolifant zonder moeder te redden. Ze verzorgen het dier in een plaatselijk olifantenreservaat en Kate verlengt haar vakantie tot na kerst. Zou ze met een nieuwe liefde in het vooruitzicht toch terugkeren naar huis of maakt ze er een permanent avontuur van?
Release: 1 november

 

 

LET IT SNOW

Op kerstavond wordt een klein stadje getroffen door een sneeuwstorm. De vriendschappen en relaties van enkele tieners komen onder druk te staan door een gestrande popster, een gestolen vat, een groep concurrerende dansers, een mysterieuze vrouw bedekt met aluminiumfolie en een episch feest bij de plaatselijke Waffle Town. Niets zal nog hetzelfde zijn na kerst. Netflix wist ook voor deze film opnieuw een topcast te strikken. In de film zijn onder andere ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka, ‘Dora and the Lost City of Gold’-actrice Isabela Merced, ‘Dumplin’-actrice Odeya Rush, ‘Descendants’-acteur Mitchell Hope en ‘Spider-Man’-acteur Jacob Batalon te zien.
Release: 8 november

 

 

KLAUS

De jonge Jesper (Jason Schwartzman), de slechtste student van de postacademie, wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziënde bevolking nauwelijks woorden met elkaar uitwisselt, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in de plaatselijke lerares Alva. Ook ontdekt hij Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol met zelfgemaakt speelgoed. Deze verrassende vriendschappen zorgen ervoor dat de mensen in Smeerensburg weer kunnen lachen en creëren een nieuwe traditie van gulle buren, magische overlevering en kerstkousen die zorgvuldig bij de haard worden gehangen.
Release: 15 november

 

 

A CHRISTMAS PRINCE: THE ROYAL BABY

Geen kerst zonder een nieuwe ‘Christmas Prince’-film. Na ‘A Christmas Prince’ (2017) en ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’ (2018) is het de beurt aan ‘A Christmas Prince: The Royal baby’. Het is Kerstmis in Aldovia en koningin Amber (Rose McIver) en koning Richard (Ben Lamb) bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje. Maar dan krijgen ze bezoek uit Penglia om een oeroud verdrag te vernieuwen. Gebeurt dat niet, dan komt de vrede in gevaar en wordt een vloek ontketent. En raad eens wat gestolen wordt? Yep, het verdrag.
Release: 5 december

 

 

 

HOLIDAY RUSH

Rashon ‘Rush’ Williams (Romany Malco) is een alleenstaande vader van vier kinderen en radio-dj die net voor de feestdagen zijn job verliest. De kinderen, die sinds de dood van hun moeder rotverwend worden, zijn niet bepaald bescheiden wat hun verlanglijstjes voor Kerstmis betreft. Om ervoor te zorgen dat Rush op de New Yorkse radio te horen kan blijven, maken zijn producer Roxy en tante Jo een plan om hem te helpen een ander radiostation te kopen. Maar daarvoor zal de familie Williams wel een goedkoper en simpeler leven moeten gaan leiden…
Release: 28 november

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video