Getest en goedgekeurd: de magische oplossing tegen uitgroei

Om de vier weken je haar bijkleuren? Als je een drukke levensstijl hebt, is het niet altijd haalbaar. Met deze magische oplossing maakt uitgroei gelukkig geen kans. Ontdek Magic Retouch van L’Oréal: de ultieme oplossing tegen uitgroei die je aanbrengt in amper drie seconden.

Magische oplossing tegen uitgroei
Magic Retouch camoufleert je uitgroei in enkele seconden en bestaat in de vorm van een spray of een mascara.

Magic Retouch Spray bedenkt snel en efficiënt grijze uitgroei. De kleurspray droogt snel, blijft zitten tot de volgende wasbeurt en mengt zich met je eigen haarkleur voor een verzorgde look. Ideaal als je geen tijd hebt om je haar bij te kleuren, in afwachting van je volgende kappersbezoek of als je die eerste hardnekkige grijze haren wilt wegwerken. Magic Retouch Spray is beschikbaar in negen tinten die perfect matchen met je eigen haarkleur.

Magic Retouch Precision is een mascaraborsteltje waarmee je grijze haartjes heel nauwkeurig kan camoufleren. Je vindt hem in vier kleuren die je aanbrengt met een precisie-mascaraborsteltje.

Zo werkt het
De Magic Retouch Spray is een snelle en efficiënte oplossing tegen grijze uitgroei die je verstuift over je haaraanzet. Kies de kleur die het mooist past bij je eigen haarkleur, verstuif op een tiental centimeter van je hoofdhuid en laat enkele seconden inwerken. Daarna style je je haar zoals gewoonlijk.

De Magic Retouch Mascara Precision is ideaal als je maar enkele hardnekkige grijze haren wilt wegwerken, bijvoorbeeld vooraan of bovenaan je kapsel. Met een fijn mascaraborsteltje – speciaal gemaakt voor een precieze applicatie - breng je de kleur enkel aan op de grijze haartjes. Even laten drogen en je haar ziet er perfect uit.


Dit zegt ons testpanel
Snel je haarkleur bijwerken voor een belangrijke vergadering, een feestje of een onverwachte afspraak met een vriendin? Magic Retouch bedekt je grijze haren in amper drie seconden, op elk moment van de dag. Drie vrouwen deden de test en probeerden deze magische oplossing tegen uitgroei. Dit zijn hun reacties.

Tine (42 jaar): “Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, zeker als ik een vergadering heb. Om de week voor mijn kappersbeurt te overbruggen, gebruik ik de Magic Retouch Spray. Mijn geheimpje om zelfverzekerd voor de dag te komen.”

An-Sofie (30 jaar): “Een vriendin die onverwachts belt om samen een koffie te gaan drinken, dat is altijd een aangename verrassing. De grijze haren die hier en daar opduiken, zijn dan weer een minder leuke verrassing. Dankzij de Magic Retouch Mascara Precision zijn die gelukkig snel weggewerkt.”

Sandra (46 jaar): “Een van mijn beste vriendinnen is vandaag jarig en het belooft weer een stevig feestje te worden. Onze wilde haren zijn we nog niet verloren, maar mijn grijze uitgroei zie ik liever niet op het feest verschijnen. Met Magic Retouch hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Het feest is nu al geslaagd!”

Magic Retouch van L’Oréal is verkrijgbaar bij Kruidvat, Di of in je supermarkt.
 

Grijze uitgroei? Werk hem in 3 seconden weg met Magic Retouch-Spray of Magic Retouch-mascara.

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "