‘De Lau’ ziet voor de eerste keer het dochtertje van Astrid Coppens in levende lijve

‘De Lau’ ziet voor de eerste keer het dochtertje van Astrid Coppens in levende lijve

Foto: Instagram | oneandonlyastrid

Astrid en Bram Coppens verwelkomden op 30 juni hun dochtertje Billie-Ray. Omdat Astrid in België bevallen is, rees meteen ook de vraag wanneer de kleine spruit haar nonkel – Laurens Nuyens, de broer van Astrid –zou ontmoeten. Het bleef dan ook lang stil aan de overkant, maar Astrid postte zonet een schattige foto van de ontmoeting tussen Billie-Ray en haar nonkel Laurens.

“Gelukkige verjaardag, grote broer”, postte Astrid vandaag op Instagram. “Billie-Ray was zo blij om haar nonkel Lau te ontmoeten. Ze was hem zelfs al aan het plagen.” Daarmee bevestigt ze de geruchten dat haar broer nog niet eerder naar België afgereisd was om zijn nichtje te ontmoeten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my big brother?? Billie-Ray was so happy to meet her uncle Lau ??She was already teasing him ??

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op

 

Astrid en ‘de Lau’ waren tijdens het programma ‘Astrid in Wonderland’ bijzonder close. Een vete tussen broer en zus zou er niet zijn, volgens TV Familie zou het de vrouw van Laurens zijn waar Astrid niet mee kan opschieten. Laurens trouwde zo’n twee jaar geleden in het geniep met Roos Vandekerckhove, die ondertussen een niet over het hoofd te ziene influencer is in Los Angeles. De twee werden nog nooit samen op een foto gespot, en aan de hand van haar Instagram Stories leiden we af dat Roos ook niet naar België meegekomen is.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video