Cute! Ryan Reynolds en Blake Lively posten een allereerste foto van hun derde kindje

Print
Cute! Ryan Reynolds en Blake Lively posten een allereerste foto van hun derde kindje

Foto: Isopix

Het zijn drukke tijden voor de ooievaar. Ruth Beeckmans en Nuria Gilizintinova zijn nog maar bevallen, en andere bekende gezichten zoals Nathalie Meskens, Natalia en Jenna Dewan zijn dan weer in blijde verwachting. Blake Lively en Ryan Reynolds mochten hun kleine spruit zo’n twee maanden geleden verwelkomen, maar het koppel postte nu pas voor de eerste keer een foto van hun derde kindje.

In mei raakte bekend dat Blake Lively voor een derde keer zwanger was. De actrice verscheen toen op de rode loper voor de première van de film ‘Pokémon: Detective Pikachu’ met een overduidelijk babybuikje. Wanneer het kindje geboren zou worden, liet het koppel in het midden. Of de twee dochters - Inez (bijna 5) en James (3) - van Blake en Ryan er een zusje of broertje bij hebben, is ook nog steeds niet geweten.

Maar gelukkig krijgen we al een glimp van de kleine baby te zien, want Ryan postte een eerste kiekje van de kersverse spruit op Twitter. Meer dan een babyfoto is het eigenlijk een politieke boodschap. Op 21 oktober trekt Canada naar de stembus voor een nieuw huis. En aangezien de acteur een Canadees is, roept hij zijn volgers op te stemmen op een kandidaat die het klimaat hoog in ’t vaandel draagt.

 

Maar zoals verwacht, maakten de ouders het gezicht van de baby onherkenbaar. Het tweetal is namelijk enorm gesteld op hun privacy. Al geeft Ryan in zijn uitleg wel een serieuze hint over het geslacht van de baby. “Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waar ik in opgroeide”, aldus de acteur. Vermoed wordt dat Blake en Ryan er een derde dochter bij hebben.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video